• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Διαγωνισμός: Ταξιδιωτική ιστορία!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Διαγωνισμός ταξιδιωτικής ιστορίας χωρίς συμμετοχές από ΕΡΣΗ, go2dbeach, Yorgos, Traveller κ.α.? Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο... Να προτείνω να βάλουμε "με το ζόρι" από μια ιστορία τους στο διαγωνισμό?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλούνται τα ιερά τέρατα συγγραφής ιστοριών να επανέλθουν με συμμετοχές άμεσα!!
Μην κάνετε τις κότες ρεεεεεε!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Διαγωνισμός ταξιδιωτικής ιστορίας χωρίς συμμετοχές από ΕΡΣΗ, go2dbeach, Yorgos, Traveller κ.α.? Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο... Να προτείνω να βάλουμε "με το ζόρι" από μια ιστορία τους στο διαγωνισμό?
εσύ το άλλο τέρας,έβαλες τίποτις??:bleh:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αγαπητοι μου μολις τωρα ειδα τον διαγωνισμο, μου ειναι αδυνατο να διαβασω ολες τις ιστοριες και να ψηφισω μεχρι αυριο. Προτεινω να οργανωθει ενας πιο γρηγορος, πχ μαντιναδας:D:D:D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει. Η υποβολή συμμετοχών είναι μέχρι αύριο, όχι η ψηφοφορία.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Παιδια δεν κανω την κινεζα κοτα :bleh: , απλα οι ιστοριες μου εχουν περασει ολες απο διαγωνισμο και ειπα να δωσω τοπο στα νιατα :haha: και σε αλλες ιστοριες να διαβαστουν. Αφου διαβασα το θεμα με τις υπολοιπες συμμετοχες και δε βλεπω πολυ λατινικη αμερικη , το πηρα προσωπικα!! :bleh:
Μετα την προδωσια :lol: της Varioathens η οποια συμμετεχει με Ασια και οχι καραιβικη , ειπα να συνδραμω στο αξιο τεκνο του φορουμ meli με αυτην:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...A%DE/181-%F0%DC%EC%E5-%EC%E5%EE%E9%EA%FC.html
awww.myemoticons.com_emoticons_images_msn_animals_chickendance.gif

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δώστε τρεις ψήφους στο λαό, κατά προτίμηση με διαβάθμιση (π.χ 5-3-1 πόντοι). Είναι πολλές οι ιστορίες για να ψηφίσουμε μόνο μία.

varioAthens

Member
Παιδια δεν κανω την κινεζα κοτα :bleh: , απλα οι ιστοριες μου εχουν περασει ολες απο διαγωνισμο και ειπα να δωσω τοπο στα νιατα :haha: και σε αλλες ιστοριες να διαβαστουν. Αφου διαβασα το θεμα με τις υπολοιπες συμμετοχες και δε βλεπω πολυ λατινικη αμερικη , το πηρα προσωπικα!! :bleh:
Μετα την προδωσια :lol: της Varioathens η οποια συμμετεχει με Ασια και οχι καραιβικη , ειπα να συνδραμω στο αξιο τεκνο του φορουμ meli με αυτην:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...A%DE/181-%F0%DC%EC%E5-%EC%E5%EE%E9%EA%FC.html
awww.myemoticons.com_emoticons_images_msn_animals_chickendance.gif

:haha::haha::haha: άστα... έχω πέσει πολύ χαμηλά... :haha::haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη