Πάρα πολύ περπάτημα, φωτογραφίες, φαγητό και γενικά κυνήγι του ξεχωριστού, διαφορετικού και αξιομνημόνευτου. Ακόμα και οι μικροαναποδιές μου αρέσουν στα ταξίδια, μετα τα σκέφτεσαι και γελάς. Άσε που σοκάρεις όλους τους μίζερους που φοβούνται να βγουν από την πόρτα του σπιτιού τους, μήπως τους τύχει τίποτα. Τρελή απόλαυση όταν περιγράφεις σκηνικά γελώντας και τους βλέπεις να φρικάρουν.
Μου αρεσει να περπαταω για να δω οσο μπορω περισσοτερα μπορω κ να τραβαω παρα πολλες φωτογραφιες κυριως για να εχω να θυμαμαι!
το βραδακι στο κρεβατι ή στο τζακι τα γουτσου-γουτσου :love2: :kiss: ειναι οτι πρεπει να κλεινες τη μερα!!
Περπάτημα, μέχρι να λιώσουν οι σχολές των παπουτσιών μου, να αναμειγνύομαι με τους ντόπιους για να δώ πως είναι να ζεις στο μέρος κι όχι να είσαι απλά τουρίστας, να βγάζω πολλές φωτογραφίες και να ανακαλύπτω όμορφα και γραφικά μέρη για φαγητό, γλυκό και καφέ
Μπορώ να πω τι αποφεύγω να κάνω σ΄ένα ταξίδι; Το σόπιν, το φαί μέχρι σκασμού και τον πολύ ύπνο. Κοιμάμαι λιγότερο, ζω περισσότερο. Δεν σπαταλάω τον χρόνο μου και προσπαθώ να μην μείνει τίποτα ανεξιχνίαστο. Δοκιμάζω την τοπική κουζίνα και πίνω τοπικά ποτά. Παρατηρώ ανθρώπους και προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους, ακόμα και με παντομίμα. Θέλω να κατανοήσω την κουλτούρα τους. Ψάχνω να βρω γιορτές και εκδηλώσεις τους να παρακολουθήσω και να συμμετάσχω όσο μπορώ. Προσπαθώ να βρω τι το ξεχωριστό μπορεί να έχει ένας τόπος πέραν των τουριστικών ατραξιόν. Μ΄αρέσει να ζω τον τόπο, να τον ρουφάω, με ότι αυτός προσφέρει. Μ΄αρέσει το ξαφνικό και απρόοπτο (με την καλή έννοια). Οι καλύτερες αναμνήσεις μου από τα ταξίδια που έχω κάνει είναι αυτές που είχαν κάτι το απρόοπτο (παρ΄όλη την ταλαιπωρία). Τις περισσότερες φορές βγάζει πολύ γέλιο, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα. Και το πρωτότυπο βέβαια, να αποθανατίζω την κάθε στιγμή στην φωτογραφική μηχανή, γιατί η μνήμη εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.