Βγαζω φωτογραφιες, περπαταω ολη μερα, επισκεπτομαι τα βασικα αξιοθεατα και καποια ακομα που αξιολογω οτι θα μου αρεσουν, δοκιμαζω τοπικες σπεσιαλιτε και πηγαινω σε εστιατορια που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον οσο προετοιμαζα το ταξιδι, κανω τουλαχιστον μια νυχτερινη εξοδο για να τσεκαρω τι παιζει απο νυχτερινη ζωη στο μερος που ειμαι και τελος κανω κατι για το οποιο φημιζεται το μερος οπου βρισκομαι (πχ Ταυλανδη, ταυλανδεζικο μασαζ). Αυτααααα
Άντε, ας πρωτοτυπήσω και΄γω...περπάτημα, περπάτημα, περπάτημα, φαγητό και μετά ξανά περπάτημα, περπάτημα...και κάτι που δεν θεωρείται δραστηριότητα αλλά μου αρέσει να κάνω στα ταξίδια μου, είναι να παρατηρώ τους ανθρώπους στα μέρη που επισκέπτομαι...
Ε, τα κλασικά: Βόλτες, αξιοθέατα, ατελείωτο περπάτημα, μου αρέσει πολύ να κάθομαι μετά το ατελείωτο περπάτημα σε μια καφετέρια και να χαλαρώνω και να παρατηρώ τον κόσμο, ειδικά αν είμαι σε ξένη χώρα. Στα ταξίδια μου στην Ελλάδα απολαμβάνω πιο πολύ το θέμα "φαγητό" απ΄ότι στο εξωτερικό, δε ξέρω γιατί.. Και τις φωτογραφίες τις αφήνω σε άλλον, οπότε..
Περπάτημα και φωτογραφίες εννοούνται βέβαια.
Φαγητό και κρασί κι αν δεν είμαστε σκασμένοι ή ψόφιοι,σεξ.
Δηλαδή τι ντρέπεστε να το γράψετε λες και είναι κάτι αφύσικο;
Δεν λέει να πας σε ξένη χώρα και να μην κάνεις σεξ.Έχεις να λες μετά ότι "το έχεις κάνει στο μισό πλανήτη".