a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Οκ ευχαριστω. Με βλέπω να μένω με την ταυτότητα απο τότε που ήμουν 13panpan said:Νέο δελτίο,άλλος αριθμός.
Οκ ευχαριστω. Με βλέπω να μένω με την ταυτότητα απο τότε που ήμουν 13panpan said:Νέο δελτίο,άλλος αριθμός.
Απόσο θυμαμαι κολλητά γραφω γράμματα και αριθμούς.. Και στην ημερομηνία λήξης, 15 χρόνια μετά απ'την ημερομηνία εκδοσης της ταυτότητας..Το ξέρω ότι είναι λίγο χαζή η ερώτηση μου αλλά τι να κάνω... Το παρθενικό μου ταξίδι με την easyjet προβλέπεται καταστροφή! Όταν συμπληρώνετε τον αριθμό της ταυτότητας βάζετε καθόλου κενά??? Είπαμε χαζή...
Έχεις δίκιο αφού η easyjet προτείνει αυτό ακόμα καλύτερα.. Πάντως σε τετοιες περιπτώσεις και 15 χρόνια μετά την έκδοση να βάλεις είσαι οκ γιατί αυτό είναι το διάστημα συμφωνα με την ελληνική αστυνομία που μπορείς να κάνεις προαιρετική αντικατάσταση.Σύμφωνα με το link που δίνει η easyjet ως ημερομηνία λήξεως (εφόσον δεν υπάρχει) βάζεις 5 χρόνια μετά από την ημέρα που δηλώνεις τα στοιχεία σου..
For IDs and passports which do not have an expiry date stated the date 5 years on from entering the API should be given, for example if today is 1 February 2012 you should enter 1 February 2017 as the expiry date.
Advance Passenger Information (API))
Χώρα Schengen εννοείς, Εδιμβούργο που πέταξα πρόσφατα μου ζητήθηκε να εισαγάγω στοιχεία.εφόσον πετάς σε χώρα της ΕΕ, δε χρειάζεται να εισάγεις στοιχεία διαβατηρίου/ταυτότητας
Δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπήρχε όμως ένα notification (όταν πήγαινες ας πούμε να κάνεις check-in το έβλεπες) που έλεγε ότι έπρεπε να προσθέσεις id ή passport details.την ωρα που το εκλεινες το εισιτηριο?