ναι,βάλε 5 χρόνια μετά.οποτε εφοσον μου ζηταει οταν συμπληρωνω τα στοιχεια,στο "ημερομηνια ληξης" γραφω οτι θελω?
Για διαβατήριο υπολόγισε γύρω στα 90 ευρώ και γύρω στις 5-10 εργάσιμες μέρες,ανάλογα με το που μένεις. Για Αγγλία τώρα,έχω την εντύπωση ότι θα χρειαστείς διαβατήριο επειδή το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι στη Ζώνη Σένγκεν.
Να υποθέσω ότι απαντάτε με αποκλειστικό σκοπό να μπερδέψετε? Αφού εμφανώς δεν το 'χετε.... Ο ένας δεν ξέρει τι έγγραφα αρκούν για ταξίδι εντός ΕΕ και μπερδεύει την ΕΕ με τη ζώνη Σέγκεν, και ο άλλος δεν ξέρει καν ότι το Ην. Βασίλειο είναι εκτός Σέγκεν....Για πτήσεις εντός της ευρωπαικής ένωσης στην ζώνη schengen δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις διαβατήριο, μπορείς και με ταυτότητα αρκεί να είναι νέου τύπου και να έχει επώνυμο, όνομα και πατρώνυμο στα λατινικά. :xmas_cheesygrin:
Το πατρώνυμο το έχουν μεν οι ταυτότητες νέου τύπου, όχι ,ομως ότι χρειάζεται. Κανένα Διαβατήριο δεν έχει το πατρώνυμο.Για πτήσεις εντός της ευρωπαικής ένωσης στην ζώνη schengen δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις διαβατήριο, μπορείς και με ταυτότητα αρκεί να είναι νέου τύπου και να έχει επώνυμο, όνομα και πατρώνυμο στα λατινικά. :xmas_cheesygrin:
Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα προσέξει πως το ίδιο πρόσωπο απάντησε ποιό κάτω με το link. Αυτό βέβαια δε μετριάζει το επίπεδο προσοχής που πρέπει να δείχνουμε για την ακρίβεια των απαντήσεων μας ΠΡΙΝ τις αναρτήσουμε....Ναι ΟΚ κάναμε ένα λάθος...επίσης αν πρόσεξες, έγραψα ΈΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και επίσης μετά ξαναέγραψα ότι δεν χρειάζεται διαβατήριο και πόσταρα και το link της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου γράφει για τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Φυσικά.Το ότι κάποιος ρωτάει κάτι που έχει απαντηθεί πολλές φορές, πάει σε αυτόν που έκανε την ερώτηση και όχι σε κάποιον που έδωσε την απάντηση.
Δες παραπάνω. Και, όπως πάντα, σχολιάζω την απάντηση κι όχι τον απαντώντα. Είμαι σίγουρος πως κι εσύ πρέπει να θεωρείς ότι η συγκεκριμένη απάντηση δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στις "επιτυχημένες" σου στιγμές....Και τέλος, το ειρωνικό στυλ ''απαντάτε για να μπερδέψετε'' και το υπεροπτικό ''εμφανώς δεν το έχετε'' μπορούσες να το αποφύγεις από τη στιγμή που όταν απάντησες ο ενδιαφερόμενος είχε λάβει τελικά την απάντηση του.