NIKOLETA05
Member
Το εχουν απαντησει στο mail που μου στειλανε διαβασε πιο πανω.
Στην επιβεβαιωση πληρωμης εμφανιζεται το ονομα ως εξης:?Α??a το ονομα ενω στην κρατηση (δηλαδη τα εισητηρια που σκεφτομαι να εκτυπωσω) αναγραφεται το ονοματεπωνυμο μου με ελληνικα. Εχω ακουσει διαφορετικες γνωμες περι του θεματος και θελω να με συμβουλεψετε και εσεις αν ειχατε καποια παρομοια εμπειρια. Καθε γνωμη αποτελει βοηθεια ευχαριστωΕφόσον έχεις το ΟΚ από αυτούς μην αγχώνεσαι. Μπορείς να αναφέρεις πως αναγράφονται τα στοιχεία σου
Εχω διαβασει τι γινεται στην περιπτωση αλλαγης ονοματος και υπαρχει χρεωση.. Αλλα γι αυτο εστειλα μηνυμα στην εταιρια για να δω αν γινεται σε αυτην την περιπτωση αλλαγη των ελληνικων χαρακτηρων σε λατινικους χωρις χρεωση και μου απαντησαν ως εξης: please be advised that you do not have to change your name as the latin characters will not work on our system. Αν πρεπει να το αλλαξω τουλαχιστον ας με ενημερωναν για να μη βρεθω προ εκπληξεως στο αεροδρομιο.θα διάβαζα τα θέματα της βοήθειας στο site της easy πχ εδώ έχει ειδικό θέμα για τη διόρθωση του ονόματος http://www.easyjet.com/en/help/booking/making-a-change
θα είχα μαζί μου το mail από το help desk
και
θα τους πίεζα να μου κάνουν την αλλαγή στα αγγλικά.
Δεν θα ζητήσεις αλλαγή ονόματος, αλλά διόρθωση. Για διόρθωση είναι το λινκ που σου δίνω και είναι δωρεάν από ό,τι λέει.Εχω διαβασει τι γινεται στην περιπτωση αλλαγης ονοματος και υπαρχει χρεωση.. Αλλα γι αυτο εστειλα μηνυμα στην εταιρια για να δω αν γινεται σε αυτην την περιπτωση αλλαγη των ελληνικων χαρακτηρων σε λατινικους χωρις χρεωση και μου απαντησαν ως εξης: please be advised that you do not have to change your name as the latin characters will not work on our system. Αν πρεπει να το αλλαξω τουλαχιστον ας με ενημερωναν για να μη βρεθω προ εκπληξεως στο αεροδρομιο.