• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημόσια Γκρουπ!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Renata εσύ και τα περισσότερα μέλη του φόρουμ, που έχουν ποιότητα δε θα ποστάρουν χωρίς λόγο.
Κάποιοι άλλοι όμως; Τελοσπάντων έτσι είναι η δημοκρατία. Ο καθένας επιλέγει πως θα κάνει χρήση του δικαιώματος του.
Η βασικότερη απορία που εξέφρασα ότι είναι τα θέματα που ανοίγονται στα γκρουπ, πλέον δεν έχουν καμία διαφορά με αυτά που ανοίγονται στο υπόλοιπο φόρουμ.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πιστεύω οτι ολα τα παιδιά θα σκεφτούν πρίν "παρέμβουν" σε μιά κουβέντα...
το γκρούπ εγώ το βλέπω σαν κάτι που θα εξυπηρετήσει και μας όλους γιατί άν θέλομε να βρούμε συγκεντρωτικές πληροφορίες πχ για ιταλία,θα ανατρέξομε σε αυτό και θα διαβάσομε..ολο και κάτι θα πάρομε απο τους ιταλοφιλους,ή τους γερμανόφιλους...
τώρα για πές άν ανοίξω ένα για σκυλόφιλους θα παίξει????:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και δεν ανοίγεις ένα, ονόμασε το "ταξιδεύοντας με σκύλους". Έτσι θα είναι ταξιδιωτικό το γκρουπ:haha::haha::haha:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Η διαφορά με το υπόλοιπο forum είναι ότι είναι μια γωνιά αφιερωμένη εξολοκλήρου στο θέμα που έχουν επιλέξει τα μέλη του γκρουπ και βρίσκονται μαζεμένα όλα όσα θέλουν και συζητάνε! Αυτός είναι ο σκοπός του group κατά τη γνώμη μου. Όχι το να διαχωριστούμε από το υπόλοιπο travelstories! Άλλωστε είμαι σίγουρος πως το 95% τον μηνυμάτων του κάθε γκρουπ θα εξακολουθεί να γράφεται από τα μέλη/θαμώνες του. Τι να μπω να γράψω εγώ για την Γερμανία που δεν έχω ιδέα; Άντε να γράψω για καμιά ταινία, δεν νομίζω να κάνω ζημιά στο group!! :bleh:

Παρατηρώ πως οι περισσότερες διαμαρτυρίες είναι από μέλη του group "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας".. ρε μπας και ετοιμάζουν κανένα πραξικόπημα τώρα που θα φύγει ο Def και καταλάβουν όλο το forum; Κάνανε σχέδια στη συνάντηση τους.. κάλεσαν τον Def για να του ρίξουν στάχτη στα μάτια και μόλις έφυγε (νωρίς) άρχισαν να καταστρώνουν τα σχέδια της ανταρσίας!! Μα καλά τίποτα δεν μας δίδαξε η ιστορία; Ειδικά με τέτοιο όνομα για γκρουπ έπρεπε να το έχουμε ψιλιαστεί από την αρχή!! :haha::haha::haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ε μα γιατί νομίζεις ότι δε λέμε και πολλά πέραν του: "περασαμε καλα, χαρηκαμε πολυ που γνωρισαμε τα παιδια"...:cool:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
ε μα γιατί νομίζεις ότι δε λέμε και πολλά πέραν του: "περασαμε καλα, χαρηκαμε πολυ που γνωρισαμε τα παιδια"...:cool:
Χα και'συ νομίζεις πως εμείς, τα μέλη της αντίστασης, δεν είχαμε στείλει δικούς μας μεταμφιεσμένους σε Γερμανόφιλους για να μάθουμε τα σχέδια σας;; Ξέρουμε τα πάντα και είμαστε προετοιμασμένοι! :D :bleh::bleh:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε μπράβο αντιδράσεις που ξεσήκωσα Κυριακάτικα;
Παιδιά τη γνώμη μου εξέφρασα και τίποτε άλλο. Εγώ απλά προτιμούσα την παλιά μορφή των γκρουπ. Και τώρα στα σοβαρά:
Αποφάσιστε τι είμαι αρχιμασόνος ή αρχιπραξικοπηματίας;:haha::haha::haha:
Προς μέλη του γκρουπ "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας":
Η επόμενη συνάντηση μας για κατάληψη του φόρουμ και εξόντωση του Δευκαλίωνα, θα οργανωθεί με p.m., τα οποία καλείσθε αμέσως να διαγράψετε από τον υπολογιστή σας.:haha::haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
τερμα το λατινα..πλεον θα εχω κωδικο ονομα..marlen(απο την ντιντριχ)..
:haha::haha::haha::haha:
εγω βλεπω τα πραγματα αντιστροφα..ολοι εσεις οι "υπολοιποι"(δηλ. οι ανενταχτοι ή ξεμπαρκοι ή μη ανηκοντες σε καποιο γκρουπ τελος παντων), μολις δημιουργηθηκε το γκρουπ "οι γερμανοι ειναι φιλοι μας" , ειδατε το ρευμα που εχει και χασατε το χρωματακι σας!!!!;)!!φοβηθηκατε..ειδατε οτι ειμαστε πολλοι..και ξεσηκωθηκατε..και ετσι ξεκινησατε το θεμα με τα γκρουπ..δεν θα σας περασει ομως!!!το γκρουπ μας ειναι εδω, ενωμενο, δυνατο!!!!:clap::clap::clap::clap: ετοιμο να καταλαβει το φορουμ!!!!

:haha::haha::haha::haha::haha:

ρενατα, αν φτιαξεις το γκρουπ που λες παραπανω, ειμαι το πρωτο μελος!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγω θα παρω το (ακρως παραπλανητικο ως προς το φυλο και παντελως ασχετο ως προς τη γερμανια) ονομα "javier".. για ευνόητους λογους..:rolleyes:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αμ...τι νομίζατε πως κάναμε εχθές; Αρμενίζαμε στα πέλαγα; Τον Δευκαλίωνα γιατί τον καλέσαμε; Εννοείται πως τον είχαμε στριμώξει σε μια γωνία και τον απειλούσαμε με ένα στρούντελ από την μία και με το κότσι από την άλλη να μας ομολογήσει τους κωδικούς! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

Μην μου πάτε κόντρα, γιατί εγώ θα είμαι ο σπιούνος με την κουκούλα που θα δείχνω με το δάχτυλο στην οθόνη στους διαχειριστές τους λογαριασμούς που θα μπανάρονται! :haha::haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom