• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημόσια Γκρουπ!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βρε Δεφ και λοιποι διαχειριστές, εχω ερώτηση: γιατι στο γκρουπ της Αιγυπτου, αφου εχει πλέον 5 μέλη, δεν μπορώ να ξεκινήσω φόρουμ?? δεν βλέπω πουθενά την επιλογη αυτη...
επισης και στο γκρουπ ιταλοφιλοι..thnks.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βρε Δεφ και λοιποι διαχειριστές, εχω ερώτηση: γιατι στο γκρουπ της Αιγυπτου, αφου εχει πλέον 5 μέλη, δεν μπορώ να ξεκινήσω φόρουμ?? δεν βλέπω πουθενά την επιλογη αυτη...
sorry και στο γκρουπ κρουαζιέρες ...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από σήμερα στα φόρουμ των GROUP μπορούν να γράφουν όλα τα μέλη, και όχι μόνο όσα είναι μέλη των group.

Παρ'όλα αυτά, θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε να τηρείτε τη διαδικασία εγγραφής σε γκρουπ αν αυτό σας ενδιαφέρει, καθώς θα χρησιμεύσει σε άλλα πράγματα στην πορεία. :)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Από σήμερα στα φόρουμ των GROUP μπορούν να γράφουν όλα τα μέλη, και όχι μόνο όσα είναι μέλη των group.

Παρ'όλα αυτά, θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε να τηρείτε τη διαδικασία εγγραφής σε γκρουπ αν αυτό σας ενδιαφέρει, καθώς θα χρησιμεύσει σε άλλα πράγματα στην πορεία. :)
Σ`ευχαριστουμε DEF!!!!
Το ξεραμε οτι εισαι μεγαλη καρδια.Πολυ χρησιμο.
Προσωπικα εγω θα κανω χρηση και οχι καταχρηση.
Οι βαλιτσες ειναι ετοιμες για το Αμερικα???:lol:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

Αντιλαμβάνομαι οτι ταλαντεύτηκες πολύ τις τελευταιες μέρες, σε παίδεψε το ζήτημα, σίγουρα θα συμβουλεύτηκες και τον πνευματικό σου, αλλά πήρες τη σωστή αποφαση.
Καλό σου ταξίδι φίλε.:3523:
Αντε και μεις θα σου χουμε κύπελο όταν επιστρέψεις...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Βέβαια, πιστεύω πως καλό είναι να προσέχει ο καθένας μας τι γράφει σε ένα γκρουπ που δεν είναι μέλος, έτσι; :cool::cool::cool:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγώ προσωπικά διαφωνώ να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στα γκρουπ και να γράφει ό, τι θέλει. Υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλώσει το πράγμα. Άσε που κατά αυτό τον τρόπο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να διαφοροποιεί τα γκρουπ από το υπόλοιπο φόρουμ.
Ελπίζω πάντως ότι οι φίλοι-μη μέλη των γκρουπ- θα κάνουν χρήση του δικαιώματος τους και όχι κατάχρηση.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγώ προσωπικά διαφωνώ να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στα γκρουπ και να .
dik δεν νομίζω οτι θα ξεχυλώσει γιατί απλά αυτός που θα γράψει πρέπει να καταθέσει κάτι σχετικό υποχρεωτικά...εγώ ας πούμε που έχω μεσάνυχτα απο ιταλία και γερμανία και γνωρίζω μόνο τα αεροδρόμια σαν ενδιαμεσους σταθμούς δεν θα γράψω τίποτα !!! άρα? τα θέματα των γκρούπ δεν θα θιγουν απο άσχετα ποσταρίσματα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom