• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δημιουργία ταξιδιού online με πολλούς προορισμούς

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Σπίτι.Σ'ολα τα άλλα πήγα.
Καλημέρα.

Ξέρω ορισμένες ιστοσελίδες με ξενοδοχεία/αεροπορικά κλπ, αλλά θέλω να φτιάξω ένα ταξίδι με πολλούς προορισμούς και ενδεχομένως διαφορετικές πτήσεις πήγαινε/έλα.

Για παράδειγμα πέρυσι που πήγα Αμερική, πήγα ΝΥ και γύρισα από Μαϊάμι.

Μου το έφτιαξε ένα πρακτορείο αλλά τώρα θέλω να δοκιμάσω μόνος μου. Οπότε π.χ. θέλω δυνατότητα πολλών προορισμών και επιλογής ξενοδοχείων.

Έχουμε τίποτα;

Λέω να φάω τελείως τα τελευταία μου λεφτά :p

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Πρόσφατα με απασχόλησε κι' εμένα . Αν ενδιαφέρεσαι γιά Ευρώπη, η Ryanair έχει πολύ οικονομικές πτήσεις. πχ γιά Μάρτιο πού κοίταξα γιά πτήσεις Αθήνα-Βρυξέλλες-Οσλο-Βαρσοβία-Αθήνα μέ τρείς τέσσερις μέρες στην κάθε πόλη έβγαινε 98 ευρώ συνολικά όλες οί πτήσεις.

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Σπίτι.Σ'ολα τα άλλα πήγα.
Το θεμα ειναι να κλεισω και ξενοδοχεια κλπ. Οχι ευρωπη, για μακρυα το βλεπω.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ρίξε μια ματιά και στα site των αεροπορικών για εκεί που θες. Ίσως να μπορείς να βρεις πτήση-ξενοδοχείο-αυτοκίνητο ακόμη και σε διαφορετική πόλη το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο και το αυτοκίνητο ή ακόμη και διαφορετικές ημερομηνίες (να κλείσεις π.χ. πτήσεις Αθήνα-Θεσαλλονίκη-Αθήνα 10/8-20/8, και ξενοδοχείο Κατερίνη 13/8-15/8). Οι πόλεις και οι ημερομηνίες παραδείγματα είναι...

Για Μαυρίκιο-Ρεϊνιόν πετούν κάμποσες εταιρείες. Ευρωπαϊκές, Αραβικές...

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα