James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Επειδή ξέρω ότι δεν κοιμάστε τα βράδια, μην αγχώνεστε! Σε λίγο (?) θα την τελειώσω την ιστορία.
Η ιστορία σου είναι πολύ διασκεδαστική !!! Τα μέρη αγαπημένα και βολικά για εκδρομή για τους κατοίκους της Αθήνας....Επειδή εχω κάνει ολη την διαδρομή(μονή ως και αρχαία γόρτυς) αρκετές φορές νομίζω στο σημείο αυτό τρομοκρατείς καθε μέλλοντικό επισκέπτη !!!Η κατάβαση για το κρυφό σχολειό μόλις είχε ξεκινήσει...
Η διαδρομή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και μέσα στο πράσινο αλλά θέλει κάμποση προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά σκαλιά (άλλοτε φυσικά, άλλοτε τεχνητά) και ειδικά στον γυρισμό θα σας βγει η γλώσσα! Οι δικές μας πάντως βγήκαν!
Ύστερα λοιπόν από ένα κοπιαστικό τέταρτο φτάσαμε στο κρυφό σχολειό (ή τουλάχιστον φέρεται να ήταν) όπου βρίσκεται και η παλαιά Μονή.
Ένα λάθος που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε, είναι να κάνετε τον δρόμο της επιστροφής χωρίς καθόλου ξεκούραση. Εμείς μετά το σκαρφάλωμα στα χαλάσματα, αποφασίσαμε να γυρίσουμε αμέσως στην Μονή και το μετανιώσαμε. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αρκετές στάσεις καθώς η φυσική μας κατάσταση δεν είναι και επιπέδου...Ολυμπιακών (ούτε σχολικού επιπέδου αλλά οκ).
Ναι, γενικά γελάνε μαζί μου στο φόρουμ. Κάτι σαν κλόουν.Αγαπητέ James, στείλτε μου τη διεύθυνσή σας στη Σάμο να σας στείλω δείγμα σε βαζάκι των δακρύων από τα γέλια που έριξα διαβάζοντάς σας! Απολαυστικότατος!