malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Λοιπόν, ας ξεκινήσω πρώτη.
Το μαγαζί εχθές ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κό για την συνάντησή μας και ο καιρός σύμμαχός μας!
Πρέπει να ξεπεράσαμε τους 55 (θα πει τους πόσους, η απουσιολόγος μας )
Εγώ παρέστει μαζί με τη διχασμένη προσωπικότητά μου (μπορούν να "ανέβουν" και τα αποδεικτικά στοιχεία)
Μπυρίτσες, κρασάκι, ωραιότατα snacks-τσιπολογήματα για όσους πεινούσαμε ,
ωραία μη εκκωφαντική μουσική (για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας , για τα ταξίδια που έγιναν και για τα επόμενά μας ),
γνωρίσαμε περισσότερο αυτούς που ξέραμε,
είδαμε όσους είχαμε να δούμε καιρό,
είδαμε και τους νεότερους του φόρουμ (με κάποιους μιλήσαμε περισσότερο με άλλους λιγότερους εεεε είμασταν αρκετοί),
βγάλουμε τις φωτογραφίες μας,
είπαμε το γενέθλιο τραγουδάκι, με αρχική αοιδό την ΥΒΟΝΝΗ (να ζήσεις travelstories και χρόνια πολλά, μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλλιά και όλοι να λένε "επόμενος προορισμός") και αφού έσβυσε τα κεράκια της ο sporos μας καταβροχήσαμε την φραουλοσοκολατένια τουρτάρα!!
(μιαμ μια ήταν ωραιότατη, εεε και γω σαν τα μικρά παιδιά από δίπλα για να πάρω τη γωνία με τη φραουλίτσα )
Από πλευράς μου, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως :
- την Frida08 & το ρεμάλι το φιλαράκι μου τον babaduma, που μας έκαναν την τιμή να κατέβουν από τη Θεσ/νίκη επί τούτου
- την katkats για την επιλογή του τόπου συνάντησης και την απουσιολόγο μας για Nedelja και τις 2, για τα διαδικασιακά
- τον Σύζυξ που μας τίμησε (η αρχή είναι το ήμισυ του παντός)
- την Just_Lori (αρκετά ανανεωμένη, μιας και η αναζήτηση του 'τι να κάνω' της εξελίσσεται μια χαρά)
- την kalove & την Vagia που τα είπαμε και από κοντά
- εεε και όλους τους λοιπούς που τα είπαμε
- και τέλος το αφεντικό μας
.....Να γίνουν πολλές οι δεκαετίες του forum
Να μαστε καλά και σε επόμενες συναντήσεις!
Το μαγαζί εχθές ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κό για την συνάντησή μας και ο καιρός σύμμαχός μας!
Πρέπει να ξεπεράσαμε τους 55 (θα πει τους πόσους, η απουσιολόγος μας )
Εγώ παρέστει μαζί με τη διχασμένη προσωπικότητά μου (μπορούν να "ανέβουν" και τα αποδεικτικά στοιχεία)
Μπυρίτσες, κρασάκι, ωραιότατα snacks-τσιπολογήματα για όσους πεινούσαμε ,
ωραία μη εκκωφαντική μουσική (για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας , για τα ταξίδια που έγιναν και για τα επόμενά μας ),
γνωρίσαμε περισσότερο αυτούς που ξέραμε,
είδαμε όσους είχαμε να δούμε καιρό,
είδαμε και τους νεότερους του φόρουμ (με κάποιους μιλήσαμε περισσότερο με άλλους λιγότερους εεεε είμασταν αρκετοί),
βγάλουμε τις φωτογραφίες μας,
είπαμε το γενέθλιο τραγουδάκι, με αρχική αοιδό την ΥΒΟΝΝΗ (να ζήσεις travelstories και χρόνια πολλά, μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλλιά και όλοι να λένε "επόμενος προορισμός") και αφού έσβυσε τα κεράκια της ο sporos μας καταβροχήσαμε την φραουλοσοκολατένια τουρτάρα!!
(μιαμ μια ήταν ωραιότατη, εεε και γω σαν τα μικρά παιδιά από δίπλα για να πάρω τη γωνία με τη φραουλίτσα )
Από πλευράς μου, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως :
- την Frida08 & το ρεμάλι το φιλαράκι μου τον babaduma, που μας έκαναν την τιμή να κατέβουν από τη Θεσ/νίκη επί τούτου
- την katkats για την επιλογή του τόπου συνάντησης και την απουσιολόγο μας για Nedelja και τις 2, για τα διαδικασιακά
- τον Σύζυξ που μας τίμησε (η αρχή είναι το ήμισυ του παντός)
- την Just_Lori (αρκετά ανανεωμένη, μιας και η αναζήτηση του 'τι να κάνω' της εξελίσσεται μια χαρά)
- την kalove & την Vagia που τα είπαμε και από κοντά
- εεε και όλους τους λοιπούς που τα είπαμε
- και τέλος το αφεντικό μας
.....Να γίνουν πολλές οι δεκαετίες του forum
Να μαστε καλά και σε επόμενες συναντήσεις!
Last edited: