coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
να,κατι τετοια βαζετε και σιγα μην ερθω..
Κάτι τέτοιο.
να,κατι τετοια βαζετε και σιγα μην ερθω..
Κάτι τέτοιο.
Λοιπόν θα έρθω και εγώ. Το αποφάσισα.
Αρκεί
1ον Το μαγαζί να έχει μπύρες για ανθρώπινα στομάχια και όχι για καυστήρες ντίζελ
2ον Να επιτρέπεται το κάπνισμα
3ον Να ντυθώ σαν τον Φλωρινιώτη και να μην γελάσει ΚΑΝΕΙΣ
4ον Να εχω ενα σκαμπουδάκι σαν του Παν-Παν.
5ον Να έχω κι εγω χαρτάκι με το όνομά μου (το οποίο να γράφει Dim Kyr και όχι "είμαι γάιδαρος" σαν την γνωστή ταινία)
Έλα εσύ και τα βρίσκουμε.Λοιπόν θα έρθω και εγώ. Το αποφάσισα.
Αρκεί
1ον Το μαγαζί να έχει μπύρες για ανθρώπινα στομάχια και όχι για καυστήρες ντίζελ
5ον Να έχω κι εγω χαρτάκι με το όνομά μου (το οποίο να γράφει Dim Kyr και όχι "είμαι γάιδαρος" σαν την γνωστή ταινία)
Δεν ξέρεις πόσο βόλεψε. Αλλά φέρε μπόλικα λευκά. Για όσους δεν μπαίνουν στο κόπο να δηλώσουν συμμετοχήΚαλα που μου το θυμησες!!θα φτιαξω,για οσους βλεπω και θα φερω και λευκα μαζι μου!!
Φοβάσαι μη πουντιάσεις; Και παλτό από τα Lidl?Ο Γκιούλιβερ δεν θα έρθει, αρα ένα χαρτάκι μόνο για εμένα που θα γράφει "Οργανωτής ταξιδιού απο τα Lidl".
GTS μπύρες να έχει και όλα τα άλλα...
Τέλικα το μαγαζί είναι για καπνίζοντες ή πρέπει να βγαίνεις έξω?
Λοιπόν θα έρθω και εγώ. Το αποφάσισα.
Αρκεί
Για όνομα του Θεού ροζ γουρούνι! Συνάντηση είναι όχι οι ευρωεκλογέςΔεν ξέρεις πόσο βόλεψε. Αλλά φέρε μπόλικα λευκά. Για όσους δεν μπαίνουν στο κόπο να δηλώσουν συμμετοχή