latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
παπι εφαγες???φανταστικο και μονο με 9,50 ευρω (ή 10?)!!Golden Chopsticks, εδώ μου τα χαλάς τελείως, το σιχαίνομαι, πηγα μια φορά και θέλω να σταθώ απ έξω και να αποτρέπω όσους πάνε να μπουν ("κοίτα δίπλα τί έχει, γιατί να μπεις εδώ;"). μα και μόνο που λέγεται golden chopsticks, που ισχυρίζεται ότι έχει απ όλες τις κουζίνες, το πράγμα φαίνεται. έφαγα λασπωμένα νοοντλς, και άλλα αγνωριστα πιάτα. το σέρβις ήταν τραγικό, οι άνθρωποι κάνανε μόνο λάθη. είναι στην κατηγορία Noodle bar και Yum Yum (asian fast-food για έλληνες), μόνο που τα άλλα δύο είναι καλά στο είδος τους.
γαριδες?καμια σουπιτσα?
δεν ξερω για τα νιουντλς, το ρυζι του παντως ειναι μια χαρα!
εγω επιμενω (μηπως εχεις χρονια να πας?), τρωω, μου αρεσει, χορταινω και πληρωνω 15 ευρω το ατομο..
αυτο απο μονο του τα λεει ολα..
το noodle bar ειναι μια χαρα, αλλα μικρη ποικιλια για τα γουστα μου..μονο για delivery στο γραφειο επαιρνα..
υγ. και για το far east..τελευταια φορα που πηγα δωσαμε 2 ατομα με την εκπτωση για τα μελη 67 ευρω και δωσαμε 60 στο east pearl..οκ, δεχομαι οτι μπορει να πεινουσα λιγο περισσοτερο και να πηραμε πιο πολλα πιατα, αλλα και παλι..ελεος..