• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Δεν μου αρέσει η ασιατική κουζίνα ΚΑΘΟΛΟΥ!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω δεν μιλαω γιατι περιμενω αντιδραση απο τον Traveller, λοιπον η κουβεντουλα ηταν κατ' ιδιαν με την Ερση και δεν ξερω αν θελει να δημοσιευτει

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγω δεν μιλαω γιατι περιμενω αντιδραση απο τον Traveller, λοιπον η κουβεντουλα ηταν κατ' ιδιαν με την Ερση και δεν ξερω αν θελει να δημοσιευτει
Ε, καλά, δε θα λιμοκτονήσουμε κιόλας αν δε μας πείς! :haha: Ούτε να πιέσουμε καταστάσεις θέλουμε... Εξ άλλου, ο/η κάθε chef που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει τα μυστικά του! :D

Traveller

Member
Με έχετε σοκάρει κορίτσια... Ιαπωνικούς οργασμούς διαβάζω... τι βίτσια και αυτά... άκου Ιαπωνικούς οργασμούς... σα να λέμε Βουλγάρικο ουίσκι και Σουδανική κουζίνα...

Υ.Γ. Μια που μιλάμε για Γιαπωνένικο φαγητό το Γιαπωνέζικο κρέας δεν το αλλάζω με τίποτε...
Υ.Γ. 2. Έρση δωσε μια ευκαιρία στους Ινδούς, το αξίζουν...

tania

Member
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Γι' αυτό κάνουμε εξάσκηση πριν αναχωρήσουμε για Ασία. Κόβουμε δυο ξυλάκια από καλάμια
και προσπαθούμε να τα συνηθίσουμε από το σπίτι μας.....:D

Χαχα! Ποοοοοολύ καλό! :clap:

mina77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Εμενα παλι μου αρεσει πολυ η ασιατικη κουζινα ιδιως κινεζικη και ιαπωνικη. Σουσια, γλυκοξινα και καρες ειναι αδυναμιες μου. Το προβλημα με το σουσι ειναι οπως αναφερθηκε η ποσοτητα (χτυπας κ 2 σουβλακια μετα) και κυριως οτι εδω στην Ελλαδα ειναι πανακριβο, σαν ειδος πολυτελειας, κατι που δεν ισχυει στη δυτικη ευρωπη, τοσο για την ιαπωνικη οσο κ γενικοτερα για την ασιατικη κουζινα. Ινδια-πακισταν εχουν επισης ωραιες γευσεις, αλλα οχι 100% του γουστου μου. Μπορω να βρω αραγε στην αθηνα ταυλανδεζικο που δεν εχω δοκιμασει ποτε, χωρις να χρειαστει να κανω λαντζα στο ''Κονα Και''?:roll:
Λατρεύω κινεζικη-ιαπωνικη κουζινα!!!
Μπορω να τρωω σουσι-σασιμι, γλυκοξινα, τοφου κτλ ολη την ωρα!!!:bleh: Εχω πετύχει και ενα φτηνο σχετικα εστιατοριο και το επισκεπτομαι τακτικοτατα. Απλα εχω ακουσει οτι το εδω κινεζικο-γιαπωνεζικο, δεν εχει και πολυ σχεση με το πραγματικο. Θαθελα πολυ οταν με το καλο παω προς Ασια μερια, να τα δοκιμασω ολα!!:lol:.

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Ναι! δωσε δωσε! τα περισσοτερα ειναι μια απ τα ιδια!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
εχω ακουσει οτι το εδω κινεζικο-γιαπωνεζικο, δεν εχει και πολυ σχεση με το πραγματικο.
Σωστά έχεις ακούσει - δυστυχώς (και όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για τις άλλες χώρες της Ευρώπης - κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, απλά, επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση στο Λονδίνο, λογικά, αφού έχει πολύ περισσότερους - το ίδιο ισχύει και για τα ινδικά: λόγω των πολλών Ινδών που ζούν εκεί, τα ινδικά εστιατόρια είναι αρκετά αξιοπρεπή (στη Θεσσαλονίκη είναι απλώς ... ανύπαρκτα! :( )

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στο Ποσειδωνιο: ιδεα δεν ειχα οτι εχει εκει ινδικο! Εννοω εκεινο το εστιατοριο το οποιο ειναι στην ουσια σε ενα παλιο σπιτι μεσα σε ακαλυπτους χωρους πολυκατοικιων στην Αλεξανδρου Σβωλου. Πριν γινει ινδικο ηταν ουζερι και πιο πριν...ειχε κοκκινα φαναρια...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στο Ποσειδωνιο: ιδεα δεν ειχα οτι εχει εκει ινδικο! Εννοω εκεινο το εστιατοριο το οποιο ειναι στην ουσια σε ενα παλιο σπιτι μεσα σε ακαλυπτους χωρους πολυκατοικιων στην Αλεξανδρου Σβωλου. Πριν γινει ινδικο ηταν ουζερι και πιο πριν...ειχε κοκκινα φαναρια...
E, λοιπόν, το Αλτζχάιμερ είναι προ των πυλών, πρέπει να το κοιτάξω: Προφανώς εννοείς το στενάκι απέναντι απο τον Έσπερο. Φυσικά και λειτουργεί και είναι και καλό, την άνοιξη είχαμε πάει. Και σαν ουζερί, επίσης, καλό ήταν. Ά, και... το κόκκινο φανάρι ήταν απέναντι! :haha:

Όσο γι αυτό στο Ποσειδώνιο, έχω την εντύπωση ότι ήταν της ίδιας ιδιοκτησίας...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom