Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω δεν μιλαω γιατι περιμενω αντιδραση απο τον Traveller, λοιπον η κουβεντουλα ηταν κατ' ιδιαν με την Ερση και δεν ξερω αν θελει να δημοσιευτει
Ε, καλά, δε θα λιμοκτονήσουμε κιόλας αν δε μας πείς! Ούτε να πιέσουμε καταστάσεις θέλουμε... Εξ άλλου, ο/η κάθε chef που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει τα μυστικά του!Εγω δεν μιλαω γιατι περιμενω αντιδραση απο τον Traveller, λοιπον η κουβεντουλα ηταν κατ' ιδιαν με την Ερση και δεν ξερω αν θελει να δημοσιευτει
Γι' αυτό κάνουμε εξάσκηση πριν αναχωρήσουμε για Ασία. Κόβουμε δυο ξυλάκια από καλάμια
και προσπαθούμε να τα συνηθίσουμε από το σπίτι μας.....
Λατρεύω κινεζικη-ιαπωνικη κουζινα!!!Εμενα παλι μου αρεσει πολυ η ασιατικη κουζινα ιδιως κινεζικη και ιαπωνικη. Σουσια, γλυκοξινα και καρες ειναι αδυναμιες μου. Το προβλημα με το σουσι ειναι οπως αναφερθηκε η ποσοτητα (χτυπας κ 2 σουβλακια μετα) και κυριως οτι εδω στην Ελλαδα ειναι πανακριβο, σαν ειδος πολυτελειας, κατι που δεν ισχυει στη δυτικη ευρωπη, τοσο για την ιαπωνικη οσο κ γενικοτερα για την ασιατικη κουζινα. Ινδια-πακισταν εχουν επισης ωραιες γευσεις, αλλα οχι 100% του γουστου μου. Μπορω να βρω αραγε στην αθηνα ταυλανδεζικο που δεν εχω δοκιμασει ποτε, χωρις να χρειαστει να κανω λαντζα στο ''Κονα Και''?:roll:
Πού? Πού? Δώσε διεύθυνση!!!Εχω πετύχει και ενα φτηνο σχετικα εστιατοριο και το επισκεπτομαι τακτικοτατα. .
Σωστά έχεις ακούσει - δυστυχώς (και όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για τις άλλες χώρες της Ευρώπης - κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, απλά, επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση στο Λονδίνο, λογικά, αφού έχει πολύ περισσότερους - το ίδιο ισχύει και για τα ινδικά: λόγω των πολλών Ινδών που ζούν εκεί, τα ινδικά εστιατόρια είναι αρκετά αξιοπρεπή (στη Θεσσαλονίκη είναι απλώς ... ανύπαρκτα! )εχω ακουσει οτι το εδω κινεζικο-γιαπωνεζικο, δεν εχει και πολυ σχεση με το πραγματικο.
Το Ναργκις εκλεισε;(στη Θεσσαλονίκη είναι απλώς ... ανύπαρκτα! )
Ποιό, αυτό στο Ποσειδώνιο, εννοείς? Το είχα ξεχάσει, δεν το τσέκαρα τελευταία αλλά μάλλον λειτουργεί...Το Ναργκις εκλεισε;
E, λοιπόν, το Αλτζχάιμερ είναι προ των πυλών, πρέπει να το κοιτάξω: Προφανώς εννοείς το στενάκι απέναντι απο τον Έσπερο. Φυσικά και λειτουργεί και είναι και καλό, την άνοιξη είχαμε πάει. Και σαν ουζερί, επίσης, καλό ήταν. Ά, και... το κόκκινο φανάρι ήταν απέναντι!Στο Ποσειδωνιο: ιδεα δεν ειχα οτι εχει εκει ινδικο! Εννοω εκεινο το εστιατοριο το οποιο ειναι στην ουσια σε ενα παλιο σπιτι μεσα σε ακαλυπτους χωρους πολυκατοικιων στην Αλεξανδρου Σβωλου. Πριν γινει ινδικο ηταν ουζερι και πιο πριν...ειχε κοκκινα φαναρια...