Καλησπέρα σας παιδια.Είμαι νέος σε ηλικία και άπειρος.Στην προσπάθειά μου να οργανώσω ενα ταξιδάκι περισυ, βρήκα το site αυτο.Εντυπωσιάστικα μπορώ να πω και καθιέρωσα την επίσκεψη μου σε τέτοιο βαθμό ωστε κάθε φορά που "έμπαινα" στο ιντερνετ "άνοιγα" το meteo, ειδησεις ,και το travelstories..
Δεν έγινα μέλος τόσο καιρό, παρ'όλα αυτά,γιατί πάντα ξεχνιόμουν με το να διαβάζω ιστορίες και να "ταξιδεύω" μέσα από τις εμπειρίες των μελών.Πληροφορίες ατελείωτες.Είκονες απερίγραπτες και τα όνειρα μου οτι ταξιδέυω στον κόσμο να γίνονται ολο και πιο πολλά...
Ενιωθα την "υποχρέωση", πλεον, να γίνω μέλος .
Υ.Γ .Τα ταξίδια μου είναι ελάχιστα, οι ερωτήσεις μου αντιθέτως πολλες.
Η σημαντικότερη...Πως μπορείτε και ταξιδεύετε τόσο πολύ, ορισμένοι..?Είναι λες και η δουλειά σας είναι τα ταξίδια... Ζηλεύω
Δεν έγινα μέλος τόσο καιρό, παρ'όλα αυτά,γιατί πάντα ξεχνιόμουν με το να διαβάζω ιστορίες και να "ταξιδεύω" μέσα από τις εμπειρίες των μελών.Πληροφορίες ατελείωτες.Είκονες απερίγραπτες και τα όνειρα μου οτι ταξιδέυω στον κόσμο να γίνονται ολο και πιο πολλά...
Ενιωθα την "υποχρέωση", πλεον, να γίνω μέλος .
Υ.Γ .Τα ταξίδια μου είναι ελάχιστα, οι ερωτήσεις μου αντιθέτως πολλες.
Η σημαντικότερη...Πως μπορείτε και ταξιδεύετε τόσο πολύ, ορισμένοι..?Είναι λες και η δουλειά σας είναι τα ταξίδια... Ζηλεύω