• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δανία Δανία - Φλεβάρη

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Ηι!Εγώ πήγα Αύγουστο πριν 3 χρόνια!Δεν είναι τυχαίο που ο Άντερσεν έμενε σ' ένα κόκκινο σπιτάκι στο κανάλι Νίχαβν-είναι το πιο κεντρικό, το πιο γραφικό και με την περισσότερη κίνηση-και έγραφε τα γνωστά του παραμύθια...Πολύ ρομαντικό μέρος...Όσο για την ακρίβεια...και μένα δε μου φάνηκε να πλήρωσα κάτι εξωπραγματικό. Η πάρεα μου ψώνισε ένα σετ περίτεχνων κοσμημάτων με κεχριμπάρι σε λογική τιμή (από κοσμηματοπωλείο που λειτουργούσε και σαν εκθετήριο-μουσείο, όχι από το δρόμο ή από παντοπωλείο!!). Στη Στοκχόλμη θυμάμαι, στη νέα πόλη, είχε και εκπτώσεις στα είδη ρουχισμού-Αύγουστος γαρ-και από κάτι ματιές που ρίξαμε στα κλεφτά οι τιμές ήταν αρκετά χαμηλές με τις εκπτώσεις. Εάν σ' ενδιαφέρουν τα ψώνια, έχε το υπόψιν σου, αφού θα πας Φεβρουάριο που είναι εποχή των εκπτώσεων.Όσο για το Τίβολι ήταν ένα φωτισμένο πάρκο με διάφορα παιχνίδια, τρενάκια, αυτοκινητάκια, λιμνούλες κ.α. Η Ντισνειλαντ είναι πολύ πιο εντυπωσιακή!Καλά να περάσεις!

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού

το Tivoli τα Χριστούγεννα!! τι ωραίο που είναι στολισμένο!!

Last edited by a moderator:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ασφαλώς.πέραν τούτου αλλη χάρη το καλοκαίρι και αλλη τον χειμώνα καμμία σχέση.

μα καλοκαίρι στην δανία? λίγο περίεργο δεν ακούγεται? δεν ξέρω..

Ισχύει και εκεί ότι δλδ η μέρα είναι λίγες ώρες τον χειμώνα..?

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Δεν νομίζω κάποιος να πήγε στην κοπεγχάγη και να μην πήγε στο τίβολι.
μπα μην το λες. μπορεί κάποιος να πήγε για λίγες ώρες και να μην πρόλαβα να πάει εκεί. επίσης, το tivoli νομίζω πως είναι ανοικτά ορισμένους μήνες και όχι όλο τον χρόνο

dmdoc

Member

Γνωστός μου ερωτεύτηκε την Κοπεγχάγη κατακαλόκαιρο!!!!

μπα μην το λες. μπορεί κάποιος να πήγε για λίγες ώρες και να μην πρόλαβα να πάει εκεί. επίσης, το tivoli νομίζω πως είναι ανοικτά ορισμένους μήνες και όχι όλο τον χρόνο
Διακρίνω έναν "καημό" για την πόλη.Μην το πολυσκέφτεσαι,κάνε αυτό που τριγυρίζει στο μυαλό σου καιρό τώρα.

Ναι,το Tivoli δεν είναι συνέχεια ανοικτό.Στο ταξίδι μου,κανόνισα τις ημερομηνίες ανάλογα με το πότε άνοιγε.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Γνωστός μου ερωτεύτηκε την Κοπεγχάγη κατακαλόκαιρο!!!!

Διακρίνω έναν "καημό" για την πόλη.Μην το πολυσκέφτεσαι,κάνε αυτό που τριγυρίζει στο μυαλό σου καιρό τώρα.

Ναι,το Tivoli δεν είναι συνέχεια ανοικτό.Στο ταξίδι μου,κανόνισα τις ημερομηνίες ανάλογα με το πότε άνοιγε.

μα τόσο ωραία είναι το καλοκαίρι? δλδ να αφήσουμε την Ελλαδίτσα μας? :p πλάκα κάνω. σε φωτογραφίες και βίντεο φαίνεται πολύ όμορφη αλλά για έναν περίεργο λόγο, τα περισσότερα είναι από καλοκαιρινούς μήνες (!!!!)

εγώ απλώς το ψάχνω...:haha: υπάρχουν τόσο όμορφα μέρη που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα