• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Δανία Δανία - Φλεβάρη

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Εμεις πηγαμε αρχες Σεπτεμβρη κι ειμαστε με μπουφαν χοντρα. Η θερμοκρασια, βεβαια, μια μερα εφτασε τους 19 κι αυτοι βγηκαν στα παρκα με σορτσακια για ηλιοθεραπεια... Στα καφε που εχουν τραπεζακια εξω εχουν και κουβερτες ( !! ) πανω στις καρεκλες. Ειναι περπατησιμη πολη, ο πεζοδρομος Stroget ειναι ο μεγαλυτερος της Ευρωπης (τουλαχιστον) αλλα οντως ακριβη. Το εστιατοριο St Gertruds Kloster στεγαζεται σ'ενα πρωην μεσαιωνικο μοναστηρι και μπορεις να φας στο κελαρι με το φως χιλιαδων κεριων - θεωρειται το καλυτερο αλλα δυστυχως ειναι πανακριβο. :(

MIRROR

Member
Η πόλη ειναι πανέμορφη και μια βόλτα στα κανάλια αξίζει.εγώ πήγα ιούλιο για χειμώνα τα πράγματα ειναι δύσκολα.ακριβή πράγματι πόλη αλλά το οσλο στην νορβηγία στην ακρίβεια δεν παίζεται .{ολη η σκανδιναβία ειναι ακριβή}

dmdoc

Member
Από την δική μου εμπειρία θεωρώ οτι είναι λίίίίγο πιο ακριβή από την Αθήνα

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ναι.Ούτε στον καφέ,ούτε στο φαγητό,ούτε στο ποτό με εντυπωσίασε κάποια τιμή για να μου έχει μείνει "αξέχαστη".

αλήθεια? κάπου είδα ότι τα μπουκάλι νερό για παράδειγμα ήταν ακριβό όπως και το φαγητό..

anyway πήγε κανείς στο tivoli??

dmdoc

Member
πρόσφατα δηλαδή. σου άρεσε?

Χμμμμ....
Τι να σου πω.Την μέρα που θα αφιέρωνα σε αυτό έβρεχε και δεν συμμετείχα στα "καλούδια" του όσο θα ήθελα.Η χριστουγεννιάτικη "φορεσιά"
του όμως ήταν super.
Γενικά φαντάσου μια μίνι disneyland με ευρωπαική κουλτούρα.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
cool!

TIVOLI

βρήκα το site για όσους ενδιαφέρονται (και για μένα :p)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα