Μετά την πολύ μεγάλη αγάπη που έχω για το site αποφάσισα και εγώ να μοιραστώ την πιο πρόσφατη μου ταξιδιωτική εμπειρία! Καλοκαιρινές διακοπές και είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό που να θυμίζει Ελλάδα και να έχει λίγο παραπάνω περιπέτεια! Το σκηνικό έγραφε...Μια παρέα 3 αντρών,1 Nissan Micra παραφορτωμένο,8 ημέρες-7 νύχτες και υπολογισμός περίπου 2500 χλμ! Το πλάνο είχε οριστεί απο την αρχή..1 διανυκτέρευση Κότορ, 2 Ντουμπρόβνικ, 2 Σπλίτ, 1 Ζαντάρ και 1 Ζάγκρεμπ! Οφείλω να ομολογήσω ότι παρά το ότι έκλεισα τα δωμάτια 2 βδομάδες πριν την αναχώρηση δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερες επιλογές! Οι τιμές δωματίων γενικά κυμάνθηκαν γύρω στα 30Ε το άτομο για διαμερίσματα (όχι ξενοδοχεία ή Hostel) εκτός απο το Κότορ που ήταν κοντά στη μισή τιμή! Να προσθέσω ότι η διαμονή σε αυτά τα μέρη είναι σχετικά ακριβή για ένα γρούπ φίλων μιας και αξιοπρεπές δωμάτιο σε πολύ πιο χαμηλή τιμή δεν μπορούσα να βρώ με τίποτα! Αφού λοιπόν βγάλαμε διαβατήρια και πράσινη κάρτα ορίσαμε την αναχώρηση μας ένα πρωινό Σαββάτου στις 5.30
Attachments
-
101,6 KB Προβολές: 19.376
Last edited by a moderator: