emantas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλια 1015 χιλιομετρα στ
Bodyguard-φιλος.. απλα εναν μαυρο για να μην ειναι μονο ασπροι.. για να νιωθεις περισσοτερο ασφαλεια.. στην ευρωπη δηλαδη ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα;
Δεν έχω πάει στην Αφρική αλλά από αυτά που διαβάζω και από αυτά που λες και εσύ φαίνεται πως είναι πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην Ευρώπη, απ'τη στιγμή που δε χρειάζεσαι πουθενά bodyguard-φίλο Πιστεύω κατάλαβες την αντίφαση..Bodyguard-φιλος.. απλα εναν μαυρο για να μην ειναι μονο ασπροι.. για να νιωθεις περισσοτερο ασφαλεια.. στην ευρωπη δηλαδη ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα;
Αυτό είχα καταλάβει και γω.. Θα'χει και χώρες (π.χ. Μαρόκο) που είναι πιο ασφαλείς από άλλες. Αλλά αν πάμε να συγκρίνουμε την Ευρώπη με την Αφρική γενικά (όπως κάνεις στο πρώτο μήνυμα) δε νομίζω να συμφωνήσει κανείς πως η Αφρική είναι παρεξηγημένη και πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα στο θέμα της ασφάλειας σε σχέση με την Ευρώπη. Επειδή όμως δεν έχω πάει στην Αφρική δεν έχει νόημα να το συνεχίζω, εσύ καθώς και άλλα μέλη που έχετε πάει μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση και να ενημερώνετε και μας τους υπόλοιπους..Οπως αναφερω προς τα πανω μιλαω για tips που ισχυουν σε συγκεκριμενες χωρες και συγκεκριμενες πολεις χωρων οχι σε ολη την Ηπειρο
Δεν ξερω για σας αλλα εγω κυκλοφορω παντου με bodyguard!!εγώ πάντως με bodyguard στην Ευρώπη δεν κυκλοφορώ!
Εσύ θες προστασία από τους paparazzi - γι αυτό!Δεν ξερω για σας αλλα εγω κυκλοφορω παντου με bodyguard!!
μωρε δεν βάζουμε και εναν ασιατη στο κάδρο, αφού είναι θέμα χρωματικής αισθητικής? Ετσι... για πλουραλισμό και τζάμπα άποψη αντιρατσισμού. Θα είμαστε και σαν καμπάνια της benetton:Bodyguard-φιλος.. απλα εναν μαυρο για να μην ειναι μονο ασπροι.. για να νιωθεις περισσοτερο ασφαλεια.. στην ευρωπη δηλαδη ειναι πιο ασφαλη τα πραγματα;
Μεγάλος μύθος. Όσο μεγαλος ήταν κι αυτός που είπε ένας Αμερικανός "ειδικος" ότι στο Birmingham πάνε μόνο όσοι είναι μουσουλμανοι και οι υπόλοιποι δεν πατάνε.Πηγαινε χωρις κανενα γνωστο με καποιον που να μην ειναι μουσουλμανος σε μουσουλμανικη γειτονια της Γαλλιας ή της Γερμανιας Οταν λεω bodyguard εννοω απλα καποιος μαυρος στην παρεα, οχι καποιος φουσκωτος ή με οπλο απλα ετσι ονομαζονται στην εν λογο χωρα.. τεσπα