Αφού σε πείσαμε λοιπόν, γράψε τη μαγική λέξη "Κρήτη" στο κουμπί της αναζήτησης και θα βρεις χιλιάδες πληροφορίες για το νησί.Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Θα επικεντρωθώ σε Χανιά και Ρέθυμνο, λοιπόν, και το επόμενο καλοκαίρι στους άλλους 2 νομούς!
luluu,απο αύριο μειώνω φαγητό,βενζίνες,και βγαίνω με δίσκο στο λιμάνι.. εχουν ξεφυγει εντελως!
LULLU μου....απο τωρα κανονισε τις εφημεριες σου για το καλοκαιρι και ξεχνα τα σ/κ κατα απαιτηση μας θα εισαι εξω....οχι τιποτα αλλο μου παρασυρεις τη beba και την oliv......2 εβδομαδες για 2 νομους που θα επιλεξεις αρκετες ειναι αρκει να αποφυγεις Αυγουστο οπως τα ειπε η Ευη...εγω να πω για τη βενζινη στα Χανια που ανεβαινει ανα 2ωρο λες και ειναι χρηματηστηριο... παρακολουθω ενα βενζιναδικο πηγαινοντας στη δουλεια που γνωριζω πως ειναι απαταιωνας.. λοιπον πεμπτη μεσημερι τιμη 1,44, πεμπτη βραδυ 1,48 Παρασκευη μεσημερι 1,507 και μετα απο 2 ωρες 1,516..σημερα δεν περασα γιατι επρεπε να κρατω και λοσταρι!!!!!!!!!!! εχουν ξεφυγει εντελως!
κοντοχωριανοι δηλαδη!!!!!!!!... το καλοκαιρι θαμε Χανια ..οι εφημεριες ειναι κατι που μπορουν να κανονιστουν...δεν θα χασω αλλη συναντηση ελπιζω......... βαλε και στη παρεα τη Μυρτω και Tsok.. δικα μας παιδια απο Βαμο ειναι...
.. ναι και τους οποιους γνωρίζεις αφου κανεις παρεα με ζωγραφο θα τους εχεις σιγουρα συναντησει στις Καλυβες.....κοντοχωριανοι δηλαδη!!!!!!!!
Πληροφοριες θα δεις πολλες στην αναζητηση....αν θελεις κατι συγκεκριμενο ειμαστε ολοι στη διαθεση σου.....μολις γυρισα απο Χανια....πολυ ωραιο καφε το ΑΣΤΡΑ καινουργιο θα ειναι....για να μου εχει ξεφυγει.....Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Θα επικεντρωθώ σε Χανιά και Ρέθυμνο, λοιπόν, και το επόμενο καλοκαίρι στους άλλους 2 νομούς!