• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

lukia_t

Member
Αποφάσισα να ανοιξω αυτο το θέμα γιατί τα ξενοδοχεία είναι πανακριβα! έχει μείνει κάποιος ποτέ σε διαμερισμα? και αν ναι που? ειναι εμπιστα αυτα βρε παιδιά?..17-29 σεπτεμβριου που ψάχνω εγώ έχουν ξεφύγει οι τιμες...μονο με shared μπανιο βρίσκω και δε θέλω! (θα ειμαι και 4 μερεσ βεγκας εκεί όλα πολύ οκ)

για δείτε αυτο και πείτε μου την αποψη σας!
Upper East Side Vacation Rental - VRBO 225329 - 0 BR Manhattan Apartment in NY, Madison Avenue ~ Beautiful, Sunny, Studio Apartment

H αυτο ή θα περιμένω να πέσουν οι τιμές ή θα τα κλεισω και υγεία!

giannenara

Member
παντως και εμεις που φευγουμε νοεμβρη για ny απο αυτο το site καναμε κρατηση για δωματιο..το φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια αλλα εχουμε δωσει ηδη τα μισα λεφτα προκαταβολη οποτε οτι ειναι να γινει θα γινει..
Αν εχει καποιος αλλος forumιτης εχει κλεισει απο αυτην την σελιδα δωματιο ας μας δωσει τα φωτα του τι να περιμενουμε;)

george_p

New Member
Καλησπερα Lukia T. Καταρχην ειναι πολυ καλη περιοδος που πας αν και θα εχει λιγες βροχουλες..Κοιτα εγω μολις ηρθα απο Ν.Υορκη και το ξενοδοχειο που μεναμε ηταν το chandler διπλα στη 5η λεωφ. Εμεις διναμε 190 δολλαρια μεσο ορο την ημερα, που μου φανηκαν αρκετα λογικα για την τοποθεσια και για 4στερο. Οσον αφορα τα διαμερισματα εγω συγκεκριμενα τα φοβαμαι γιατι καποια απο αυτα να μην εχουν φυλαξη στην εισοδο και ιδιαιτερα τα βραδυα που ειναι σημαντικο. Το συγκεκριμενο διαμερισμα το ειδα που θες να κλεισεις και σε ωραια τοποθεσια ειναι, αλλα εγω εχω να τονισω το θεμα ασφαλειας το βραδυ. Δεν θελω να σε φοβισω αλλα κανε καποια προσπαθεια και για ξενοδοχεια και ισως γι'αυτο που εμενα. Ποσα θες να δινεις την ημερα μηπως και βοηθησω και γω? Δεν ειναι μονο η διαμονη ακριβη εκει. Και το φαγητο πανακριβο ειναι σε εστιατορια..Εγω αναγκαζομουνα και πηγαινα σε ελληνικες ταβερνες στην Αστορια. Αντε να πας με το καλο και οτι θες παλι εδω ειμαστε.

Εχεις δικιο για τις τιμες..Μολις κοιταζα τα sites για ξενοδοχεια. Για το ιδιο δωματιο που εμενα, μου ζηταει την ημερομηνια που θες 450δολ/μερα. Και αλλα ξενοδοχεια που κοιταζα πανακριβα επισης. Δεν ξερω μηπως εχει καποιο φεστιβαλ τοτε που πας, δεν εξηγειται αλλιως.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Καλησπερα Lukia T. Καταρχην ειναι πολυ καλη περιοδος που πας αν και θα εχει λιγες βροχουλες..Κοιτα εγω μολις ηρθα απο Ν.Υορκη και το ξενοδοχειο που μεναμε ηταν το chandler διπλα στη 5η λεωφ. Εμεις διναμε 190 δολλαρια μεσο ορο την ημερα, που μου φανηκαν αρκετα λογικα για την τοποθεσια και για 4στερο. Οσον αφορα τα διαμερισματα εγω συγκεκριμενα τα φοβαμαι γιατι καποια απο αυτα να μην εχουν φυλαξη στην εισοδο και ιδιαιτερα τα βραδυα που ειναι σημαντικο. Το συγκεκριμενο διαμερισμα το ειδα που θες να κλεισεις και σε ωραια τοποθεσια ειναι, αλλα εγω εχω να τονισω το θεμα ασφαλειας το βραδυ. Δεν θελω να σε φοβισω αλλα κανε καποια προσπαθεια και για ξενοδοχεια και ισως γι'αυτο που εμενα. Ποσα θες να δινεις την ημερα μηπως και βοηθησω και γω? Δεν ειναι μονο η διαμονη ακριβη εκει. Και το φαγητο πανακριβο ειναι σε εστιατορια..Εγω αναγκαζομουνα και πηγαινα σε ελληνικες ταβερνες στην Αστορια. Αντε να πας με το καλο και οτι θες παλι εδω ειμαστε.

Εχεις δικιο για τις τιμες..Μολις κοιταζα τα sites για ξενοδοχεια. Για το ιδιο δωματιο που εμενα, μου ζηταει την ημερομηνια που θες 450δολ/μερα. Και αλλα ξενοδοχεια που κοιταζα πανακριβα επισης. Δεν ξερω μηπως εχει καποιο φεστιβαλ τοτε που πας, δεν εξηγειται αλλιως.
Συγνώμη αλλα σε βρισκω λιγο υπερβολικο... δηλαδη τι σημαινει το "θεμα της ασφάλειας"? Μήπως μπουκάρουνε το βραδυ στο διαμερισμα? Και τι κάνει πιο ασφαλες το ξενοδοχείο? Όσο για το φαγητό υπαρχουν εστιατορια με λογικές τιμες στο Μανχάταν. Ο Νοεμβριος και ειδικά προς τα τελη του μήνα ειναι high season γιαυτο οι τιμες ειναι υψηλές.

george_p

New Member
Συγνώμη αλλα σε βρισκω λιγο υπερβολικο... δηλαδη τι σημαινει το "θεμα της ασφάλειας"? Μήπως μπουκάρουνε το βραδυ στο διαμερισμα? Και τι κάνει πιο ασφαλες το ξενοδοχείο? Όσο για το φαγητό υπαρχουν εστιατορια με λογικές τιμες στο Μανχάταν. Ο Νοεμβριος και ειδικά προς τα τελη του μήνα ειναι high season γιαυτο οι τιμες ειναι υψηλές.
Ισως ειμαι υπερβολικος για την ασφαλεια. Υπαρχει αρκετη αστυνομευση στους δρομους που οντως ειναι δυσκολο να συμβει κατι. Μιλησα για τον ευατο μου οτι νιωθω πιο σιγουρος σε ξενοδοχειο. Ασε για τις τιμες δεν θελω να συζητησω γιατι βρηκα μια φιλη μου στην Ν.Υ μονιμη κατοικο και με κατατοπισε. (25 δολλαρια για steak εγω δεν δινω + tips). Δεν τρωω ουτε στην Αθηνα to go γευμα.. Η κοπελα νομιζω ρωταει για δωματιο για Σεπτεμβρη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom