kbla
Member
Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις. Δεν έχω πρόβλημα στον χρόνο ( έχω άφθονο). Απλά δεν μπορώ γιατί με κουράζει το πήγαινε έλα!!!
Έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις από το Α και πας στο Β, από το Β στο Γ, από το Γ στο Δ και όταν κάνεις τον γύρο του κόσμου να επιστρέψεις στο Α;Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις.
φυσικα!!!!Έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις από το Α και πας στο Β, από το Β στο Γ, από το Γ στο Δ και όταν κάνεις τον γύρο του κόσμου να επιστρέψεις στο Α;
Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις. Δεν έχω πρόβλημα στον χρόνο ( έχω άφθονο). Απλά δεν μπορώ γιατί με κουράζει το πήγαινε έλα!!!
σε ευχαριστω για την βοηθεια!!!!Κάποιες αεροπορικές εταιρίες λόγου χάρη η Lufthansa {σε συνεργασία με εταιρίες της STAR ALLIANCE} προσφέρουν ενα εισιτήριο όπου με 2 εως 15 stop over{?} μπορείς να κάνει κάποιος τον γύρο της γής μέσα σε μια εβδομάδα εως 12 μήνες.
Αυτό το είχα ψάξει παλαιότερα κυρίως για να ταξιδέψω ας πούμε οικονομικά στην Ωκεανία.