Γύρος του κόσμου

kbla

Member
Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις. Δεν έχω πρόβλημα στον χρόνο ( έχω άφθονο). Απλά δεν μπορώ γιατί με κουράζει το πήγαινε έλα!!!

poised

Member
Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις.
Έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις από το Α και πας στο Β, από το Β στο Γ, από το Γ στο Δ και όταν κάνεις τον γύρο του κόσμου να επιστρέψεις στο Α;

Κάποιες αεροπορικές εταιρίες λόγου χάρη η Lufthansa {σε συνεργασία με εταιρίες της STAR ALLIANCE} προσφέρουν ενα εισιτήριο όπου με 2 εως 15 stop over{?} μπορείς να κάνει κάποιος τον γύρο της γής μέσα σε μια εβδομάδα εως 12 μήνες.

Αυτό το είχα ψάξει παλαιότερα κυρίως για να ταξιδέψω ας πούμε οικονομικά στην Ωκεανία.

Nikos86

Member
Θα ήθελα να μάθω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποιος τρόπος να κάνω τον γύρο του κόσμου με ενδιάμεσες στάσεις. Δεν έχω πρόβλημα στον χρόνο ( έχω άφθονο). Απλά δεν μπορώ γιατί με κουράζει το πήγαινε έλα!!!

Γιατί δεν ξεκινάς με το να πηγαίνεις κάπου χωρίς να γυρνάς αφού σε κουράζει το πηγαινέλα. Ξεκινά με το μπαρ της γειτονιάς σου και προχώρα. Κάποια στιγμή θα ξαναφτάσεις εκεί που ξεκίνησες.

kbla

Member
Κάποιες αεροπορικές εταιρίες λόγου χάρη η Lufthansa {σε συνεργασία με εταιρίες της STAR ALLIANCE} προσφέρουν ενα εισιτήριο όπου με 2 εως 15 stop over{?} μπορείς να κάνει κάποιος τον γύρο της γής μέσα σε μια εβδομάδα εως 12 μήνες.

Αυτό το είχα ψάξει παλαιότερα κυρίως για να ταξιδέψω ας πούμε οικονομικά στην Ωκεανία.
σε ευχαριστω για την βοηθεια!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα