λινα βενη
Member
Ε..τότε γιατι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτη την χώρα καλε....Εγώ πάλι νομίζω ότι έχει γίνει αρκετά δημοφιλής για τους Έλληνες εδώ και μερικά χρόνια. Βοηθά βέβαια και η παρουσία της ryan.
Ε..τότε γιατι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτη την χώρα καλε....Εγώ πάλι νομίζω ότι έχει γίνει αρκετά δημοφιλής για τους Έλληνες εδώ και μερικά χρόνια. Βοηθά βέβαια και η παρουσία της ryan.
Καλά, σε σχέση με κλασικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία και λοιπά εννοείται δεν υπάρχουν τόσες πληροφορίες, αλλά όχι και ότι δεν βρίσκει κανείς! Από ό, τι είδα υπάρχουν 20 ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ιστορίες στο forum για τη χώρα και κάποιες που είναι ακόμα εν εξελίξει. Και μόνο αυτές να διαβάσεις το υλικό είναι αρκετό.
Ε..τότε γιατι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτη την χώρα καλε....
Που μωρετις είδες και ολοκληρωμένες ...Καλά, σε σχέση με κλασικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία και λοιπά εννοείται δεν υπάρχουν τόσες πληροφορίες, αλλά όχι και ότι δεν βρίσκει κανείς! Από ό, τι είδα υπάρχουν 20 ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ιστορίες στο forum για τη χώρα και κάποιες που είναι ακόμα εν εξελίξει. Και μόνο αυτές να διαβάσεις το υλικό είναι αρκετό.
όταν θα είμαστε γέροι τίποτα δε θα γίνεται!γέροι να ειμαστε και όλα τα αλλα ....γίνονται
Κι όμως φίλε μου επειδή μένω σε μια παραθαλάσσια περιοχή ..κοντα σε ενα κάμπινγκ ..όλο ηλικιωμένους βλεπω να έρχονται φυσικά αλλοδαποί με τα τροχόσπιτα τους με τα όλα τους ..και ειναι και γέροι και γερή χα!χα!αλιμονο απο τον μαύρο τον έλληνα τον συνταξιούχο !!!!όταν θα είμαστε γέροι τίποτα δε θα γίνεται!
http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ευρώπη.57/?prefix_id=80Που μωρετις είδες και ολοκληρωμένες ...
Είμαι σίγουρος, εγώ που έφτασα μέχρι Λισαβώνα?και θα το έκανα ξανά αν τύχαινε...αλλά για τη Χαλκιδική θα το σκεφτόμουνα...αυτό είναι λόξα και χωρίς εισαγωγικάέχω φάει τόσα χιλιόμετρα με το κουτάλι που μου φτάνουν για 2 ζωές.