πάντως αν 23 Ιουλίου είσαι Λακωνία, θα μπορούσες να πας Μονεμβάσια. Γιορτάζεται η απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους και έχουν διάφορες εκδηλώσεις, συναυλίες, βεγγαλικά κλπ. και αν σου αρέσουν τέτοια "σκηνικά" θα σου αρέσει
Παιδια επειδη ζω σε πετρινο σπιτι ...τα ντουβαρια ειναι τοσο χοντρα που δεν πυρωνουν τοσο οσο νομιζετε.σωστα...το καλοκαιρι ολα αυτα τα πετρινα γινονται σαν φουρνος...
αν πχ επιλεξει κανεις να μεινει καλοκαιρι στην Μονεμβασια θα ειναι λες κ εισαι Τυνησια
Parking Πόλεων Δημοτικό πάρκινγκ Γυθείου | Parking Πόλεων - Αυτοκίνητο stigmap.grΚαλημερα παιδεια σε περιπου 10 μερες θα παω στο Γυθειο, (δεν ξερω αν το εγραψα στο σωστο σημειο του φορουμ) μηοπως ξερει κανενας αν υπαρχει κλειστο παρκινγκ και ποσο ειανι ι τιμη της ωρασ η μιας μερας ολοκληρησ??? αν υπαρχει και καενα σιτε που να εχει τετοιες πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω
Tο Γύθειο εχει ενα μικρό δημοτικό χώρο για παρκαρισμα , αλλά δεν πληρώνεις .Καλημερα παιδεια σε περιπου 10 μερες θα παω στο Γυθειο, (δεν ξερω αν το εγραψα στο σωστο σημειο του φορουμ) μηοπως ξερει κανενας αν υπαρχει κλειστο παρκινγκ και ποσο ειανι ι τιμη της ωρασ η μιας μερας ολοκληρησ??? αν υπαρχει και καενα σιτε που να εχει τετοιες πληροφοριες θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω
Γεια και απο μένα. Λίγες ερωτήσεις έχω : Σκέφτομαι για το καλοκαίρι να πάμε Πελοπόννησο. Μονεμβασία και ανατολική Πελοπόννησο έχω ξαναπάει θέλω να κινηθώ στην δυτική πλευρά.
Σκέφτομαι να περάσω απέναντι απο Λιδορίκι - Αίγιο
Καλάβρυτα
Ζαχάρω-Μεθωνη
Και μετά ανατολικά προς Οιτυλο-Γύθειο και επιστροφή.
Θα πρέπει να κλείσω απο πριν τα ξενοδοχεία ή θα μπορώ να βρω και εκει (για Ιούλιο)]
Λογικά στα Καλάβρυτα θα έχει διαθεσιμότητα καλοκαιριάτικα. Για τους άλλους προορισμούς, ξέρω γω, πως να ξέρει κανείς έτσι γενικά κι αόριστα;
Με αυτή την κρίση δεν νομίζω να μη βρεις και ειδικα Ιούλιο.Απλά θα σου έλεγα να έχεις μία λίστα από προτεινόμενα καταλύματα ανά περιοχή για να μη βαδίζεις τελείως στα τυφλά...Γεια και απο μένα. Λίγες ερωτήσεις έχω : Σκέφτομαι για το καλοκαίρι να πάμε Πελοπόννησο. Μονεμβασία και ανατολική Πελοπόννησο έχω ξαναπάει θέλω να κινηθώ στην δυτική πλευρά.
Σκέφτομαι να περάσω απέναντι απο Λιδορίκι - Αίγιο
Καλάβρυτα
Ζαχάρω-Μεθωνη
Και μετά ανατολικά προς Οιτυλο-Γύθειο και επιστροφή.
Θα πρέπει να κλείσω απο πριν τα ξενοδοχεία ή θα μπορώ να βρω και εκει (για Ιούλιο)
Αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα μπορούμε να είμαστε αρκετά ευέλικτοι με το πρόγραμμα... όπου μας αρέσει μένουμε και όσες μέρες θέλουμε!
Ναι έχεις δίκιο.... Είσαι από κείνα τα μέρη; Υπάρχουν αρκετά καταλύματα (ενοικιαζόμενα δωμάτια/ξενοδοχεία) και για να μην αρχίσω από τώρα τα τηλέφωνα ξέρεις τι τιμές παίζουν;Με αυτή την κρίση δεν νομίζω να μη βρεις και ειδικα Ιούλιο.Απλά θα σου έλεγα να έχεις μία λίστα από προτεινόμενα καταλύματα ανά περιοχή για να μη βαδίζεις τελείως στα τυφλά...