• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γύρος Νότιας Ευρώπης

jimmy14

New Member
Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στη νότια Ευρώπη. Θα ξεκινήσουμε από ρώμη, ακολούθως θα ανέβουμε πάνω γένοβα, μετά από εκεί μασσαλία, βαρκελώνη και στην επιστροφή μονακό και μετά μιλάνο. Θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και θα μετακινούμαστε με τρένα και λεωφορεία. Οι αποστάσεις θεωρούνται μεγάλες;;; θα κάνω τις κρατήσεις ξενοδοχείων από το booking.com αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο κάποιο ξενοδοχείο βρίσκεται σε κακόφημες περιοχές μιας πόλης. Γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες;;; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που θα αποτείνουμαι για συγκοινωνίες μεταξύ των πιο πάνω πόλεων;;;; ευχαριστώ

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
πριν κανεις κρατηση απο booking.com ελεγξε το trivago.gr να δεις μηπως καποιο αλλο site δινει φτηνοτερα το ιδιο δωματιο...πχ εγω εκλεισα για Πιζα σημερα, 128 την ημερα το booking,88 to travelplanet24.gr....

shristod

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ο χρόνος που έχεις είναι οριακός για να φτάσεις Βαρκελώνη και δεις πράγματα ενδιάμεσα. Οι αποστάσεις δεν είναι και τεράστιες αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν πολλά μέρη (πχ Τοσκάνη, Νίκαια, Κάννες, Σαν Τρόπε, Γκράσε) που αξίζει να δεις. Πρέπει να βάλεις μια προτεραιότητα και να αφήσεις κάποια πίσω...

Δεν έχω εμπειρεία από ταξίδια σε αυτά τα μέρη με ΜΜΜ, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι, θα σου πρότεινα αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις αυτοκίνητο.

Για τα ξενοδοχεία, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, πριν κλείσεις διάβασε κριτικές στο booking και στο tripadvisor.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom