• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γυναικεία υστερία λογω χαμένης πτήσης!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Την έπιασε υστερία επειδή έχασε την πτήση της

15 Φεβρουαρίου 2009

Μία γυναίκα έχασε παντελώς την ψυχραιμία της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, επειδή δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στην πτήση της.
Η γυναίκα φαίνεται να ουρλιάζει στο προσωπικό του αεροδρομίου, να χτυπιέται στα γραφεία και στους πάγκους και να κυλιέται στο πάτωμα από τα νεύρα της.
Το περιστατικό κατέγραψε κάποιος παρευρισκόμενος με το κινητό του τηλέφωνο και μοιράστηκε τις μοναδικές στιγμές που εκτυλίχτηκαν με τον υπόλοιπο κόσμο «ανεβάζοντάς» το στο YouTube.
Μάταια προσπάθησε κάποιος να την ηρεμήσει, αφού μετά τα «άκουσε» και αυτός.

Πηγή:
Zougla online -

Και το σχετικό βίντεο:

Πω, πω πως κάνει ετσι το άτομο, χειρότερα και απο μικρό παιδί!:haha::):haha:

Last edited by a moderator:

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Απίστευτο!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εγω ετσι ακριβως κανω :bleh:, αλλα για τον αντιθετο λογο..οταν ειναι να μπω σε αεροπλανο :haha::haha::haha:
Απιστευτο οντως!

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Κι εγω ετσι ακριβως κανω :bleh:, αλλα για τον αντιθετο λογο..οταν ειναι να μπω σε αεροπλανο :haha::haha::haha:
Απιστευτο οντως!
α καλό!!! :haha::haha::haha::haha:

το δικό σου είναι πιο απίστευτο.

Με ολική νάρκωση σε βάζουν στο αεροπλάνο??

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Για διευκρίνησέ το:
πηγαίνοντας, λογω πετοφοβίας
η
φεύγοντας λόγω επιθυμίας(να μείνεις κι αλλο);
:bleh::haha::roll:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Λογω πετοφοβιας :roll:. Καλα δεν κανω ακριβως ετσι..μονο κλαμα και χτυπημα στους παγκους.Τελευταια παιρνω τα χαπια μου πριν απο πτηση και εχω κοψει το κυλισμα στο πατωμα:haha::haha:.Μαλον η κυρια ξεχασε να παρει τα χαπια της...το βλεπω και δεν το πιστευω!

varioAthens

Member
Το βιντεάκι αυτό μπορεί να μπει κάλλιστα στην κεντρική σελίδα του travelstories:

"Πως αντιδρά ένα μέλος του travelstories όταν πληροφορείται πως μόλις έχασε μία φοβερή προσφορά αεροπορικών?" - Βλέπε Video!
"Πως αντιδρά ένα μέλος του travelstories όταν παθαίνει στερητικό λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος χωρίς ταξίδι?" - Βλέπε Video!
κ.ό.κ.

:haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ή
πως αντιδρά βαρκελωνόπληκτο μέλος του τράβελστορις οταν αναχωρει απο το αεροδρόμιο Ελ Πράτ της Βαρκελώνης για την επιστροφή στην Ελλάδα!:bleh::haha::D

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε αυτη την περιπτωση πιστευω οτι επρεπε να πεσουν μερικα χαστουκια και να δεις μετα πως ερχεται η ηρεμια...απαραδεκτη η συμπεριφορα της....διοτι απο οτι φαινεται απο δικο της λαθος δεν προλαβε το αεροπλανο....:roll:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Λογω πετοφοβιας :roll:. Καλα δεν κανω ακριβως ετσι..μονο κλαμα και χτυπημα στους παγκους.Τελευταια παιρνω τα χαπια μου πριν απο πτηση και εχω κοψει το κυλισμα στο πατωμα:haha::haha:.Μαλον η κυρια ξεχασε να παρει τα χαπια της...το βλεπω και δεν το πιστευω!
λόγω πεσοφοβιας τοτε ε? ή πιπτω-φοβίας...πώς λέγεται δεν ξερω:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Θεά... αλλά νομίζω πως υπάρχει κάποια εξήγηση!

Μήπως της κάναν κονέ από το χρυσό κουφέτο της Ιαπωνικής tv...και βρήκε επιτέλους έναν άντρα να της δοθεί, αλλά χάνοντας την πτήση έχασε και τον γαμπρό; :clap::clap::clap:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
λοιπον εσυ ο απο πανω δεν παιζεσαι,με τα σεναρια σου!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα