• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γυμνή στο διαδίκτυο μέσω Google Street View

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα που είπαμε για γυμνό... μπορεί παρακαλώ να έρθει κάποιος να μαζέψει τον απέναντί μου πουρόγερο που αρέσκεται να παίζει πιάνο τσίτσιδος???
Και ποιός σε υποχρεώνει να τον βλέπεις?

Όσο για την ηχορύπανση που προκαλεί, ε, κάνε κι εσύ το ίδιο (να κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι, δηλαδή) και να δεις για πότε θα σταματήσει! :haha:

varioAthens

Member
Και ποιός σε υποχρεώνει να τον βλέπεις?

Όσο για την ηχορύπανση που προκαλεί, ε, κάνε κι εσύ το ίδιο (να κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι, δηλαδή) και να δεις για πότε θα σταματήσει! :haha:

Μμμ... δεν έχω πιάνο όμως...:bleh:

_antonis_

Member
Καλά και γιατί δε μας δίνει διεύθυνση να μπούμε να επιβεβαιώσουμε το γεγονός με την κοπέλα; Πραγματικά είναι μ^%^*^ς!

Τώρα που είπαμε για γυμνό... μπορεί παρακαλώ να έρθει κάποιος να μαζέψει τον απέναντί μου πουρόγερο που αρέσκεται να παίζει πιάνο τσίτσιδος???
Να τον μαζέψει κάποιος ναι, άκου εκεί γυμνός πιάνο. Συγνώμη, αλλά πές του ότι γυμνός κάτι άλλο πρέπει να παίξει, ιερόσυλος! Και τι πιάνο είναι αν επιτρέπεται, καμιά καλή μάρκα; Αν είναι μάπα, καλά του κάνει... :haha:

varioAthens

Member
Μωρέ δεν θα είχα πρόβλημα... θα φώναζα και τις φίλες μου... αλλά να, είναι που έχουμε πάρει κάτι κιλάκια τώρα στις διακοπές...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μωρέ δεν θα είχα πρόβλημα... θα φώναζα και τις φίλες μου... αλλά να, είναι που έχουμε πάρει κάτι κιλάκια τώρα στις διακοπές...

κι εκείνος το ίδιο... κάνει την δίαιτα του πιάνου... άκυρη ερώτηση: τι περίεργα πιατίνια είναι αυτά;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Εγώ γιατί δεν την βλέπω την φώτο?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ γιατί δεν την βλέπω την φώτο?
Ωρα ειναι να μας πεις πως εισαι τυφλη... ξες σαν αυτους στη Ζακυνθο. Το επομενο βημα ειναι να ζητησεις επιδομα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom