• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γρίπη των Χοίρων - Προφυλάξεις

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Καλημέρα,

Ο ιός ρε παιδιά αυτός εξαπλώνεται όπως η απλή γρίπη? Δηλαδή θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα κοντα στον άλλον για να κολλήσεις? Ή κολλάς κ μόνο που είσαι στον ίδιο χώρο με το άτομο?
Ρωτάω γιατί θέλω να ταξιδέψω αυτο το καλοκαίρι σε Γερμανία-Ολλανδία και Αίγυπτο και με έχει πιάσει κάτι.., με χειρουργικές μάσκες και καθαρισμό καλό χεριών προφυλάσσεσαι?
Μόνο που σκέφτομαι τις ουρές στα μουσεία και τα αεροδρόμια με πιάνει ενας έτσι κρύος ιδρωτάκος..

* Μια φορά είπα να ταξιδέψω και γώ γαμώ τη @#$#$% μου!!

Ευχαριστώ!

Vylker

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Τόκυο
Γιατί ρε'σεις τι ρώτησα και απαντάτε έτσι, δεν ανυσηχείτε εσείς δλδ ή δεν θα πάρετε προφυλάξεις κατά της γρίπης σε κοινόχρηστους χώρους?
Τεσπα όπως και νάχει οι απαντήσεις τέτοιου τύπου κ ειδικά απο μέλη τόσο ενεργά είναι ντροπή κ θιγμός, κάποιοι άνθρωποι ανυσηχούν.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ευτυχως που στο φορουμ δεν μπαινει η μανα μου.....:D

getxowoman

Member
Γιατί ρε'σεις τι ρώτησα και απαντάτε έτσι, δεν ανυσηχείτε εσείς δλδ ή δεν θα πάρετε προφυλάξεις κατά της γρίπης σε κοινόχρηστους χώρους?

Δηλαδη μονο στην Αιγυπτο κινδυνευεις; Στην Ελλαδα εχει ηδη 12 κρουσματα αρα δε βλεπω να πηγαινεις στα εγκανια του μουσειου της Ακροπολης! Πλενε χερια οσο πιο συχνα μπορεις...

Traveller

Member
Παλλικάρι άκου να δεις τι θα κάνεις... τράβα στο μπάνιο... άνοιξε την μπανιέρα και γέμισε την με κρύο νερό, πολύ κρύο... μπέκα μέσα... κάτσε καμιά ωρίτσα να μουλιάσεις... οταν βγεις πρέπει να αισθάνεσαι καλύτερα... αν εξακολουθείς και λες τέτοια τράβα νοσοκομείο... έχεις κολλήσει την γρίπη...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εγώ πάντως βρήκα πως θα προφυλαχτώ από τη γρίπη των χοίρων: θα σταματήσω να διαβάζω thread για αυτήν στο ίντερνετ!

edit: όχι μπανάνα ρε... μπορεί να έχει κολλήσει...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μολις χτυπησα ενα μπουκαλι αντισηπτικο χεριων απο φαρμακειο απεναντι!!! :cool::cool:
Τωρα για μασκα θα προτιμησω μαλλον του Ζορρο!!!:haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400