Γνωμες για γαμηλιο ταξιδι στις Κυκλαδες

Didinikos

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Χαιρετισμους σε ολους
Θα ηθελα την γνωμη σας και τα φωτα σας για το γαμηλιο ταξιδι μας που θα πραγματοποιηθει 2-8 σεπτεμβριου
Εχουμε σκεφτει ως προορισμους
- ναξος 5 νυχτες
Η
- φολεγανδρο με Ιο απο 3 νυχτες στο καθε νησι

Στην Ναξο εχω παει και ειναι στη καρδια μου το αγαπω πραγματικα αυτο το νησι και θεωρω πως καλυπτει ολα τα γουστα και βαλαντια
Φολεγανδρο και Ιο κανεις απο τους δυο μας δεν εχει ξαναπαει και θα ηθελα την γνωμη σας
Αυτο που ζηταμε ειναι ωραιες παραλιες, ηρεμια, και καλο φαγητο
Η Ιος αξιζει γενικως για ζευγαρια?
Οποιιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη
 
Μηνύματα
49
Likes
96
Μπράβο! Οι Κυκλάδες είναι τέλειες για γαμήλιο ταξίδι! Βέβαια πολλοί τις σνομπάρουν με το σκεπτικό "εδώ δίπλα θα πάμε;" Εξαρτάται, βέβαια, και πού μένει ο καθένας...Δε βρίσκονται όλοι στην Αθήνα! Νάξο πήγαμε πέρυσι για 3 μέρες και περάσαμε καταπληκτικά! Ευχαριστηθήκαμε το φαγητό, τη θάλασσα, τη φιλοξενία και την υπέροχη θέα από το δωμάτιό μας! Η Ίος έχει τη φήμη του party island αλλά δε νομίζω ότι παντού, σε κάθε γωνιά γίνεται χαμός! (Ούτε καν στη Μύκονο δεν είναι έτσι!) Εξάλλου έχει μια πανέμορφη χώρα και υπέροχες παραλίες. Γενικά, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο νησί όπου δεν μπορείς να πας με τον καλό σου. Η Φολέγανδρος, αν και τελευταία ακούγεται ότι έχει γίνει δήθεν, είναι ένα νησί που αξίζει για 3 ημέρες. Πάντως, αφού ζητάς ωραίες παραλίες, ηρεμία και καλό φαγητό, έχεις ήδη μία λύση που τη γνωρίζεις...τη Νάξο! Αφού, όμως, έχεις ήδη πάει στη Νάξο, πηγαίνετε καλύτερα κάπου όπου κανένας από τους 2 δεν έχει πάει έτσι ώστε να είναι μια μοναδική εμπειρία και για τους 2! Επίσης σας προτείνω τα Κουφονήσια και την Αμοργό, μόνο που η τελευταία έχει πετρώδεις παραλίες. Καλά να περάσετε όπου και αν πάτε!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.710
Likes
44.043
Ίος για γαμήλιο; Αν και οι παραλίες είναι οι ωραιότερες που έχω δει, θα πρέπει να κοιμάστε από τις 11 το βράδυ αν δε θέλετε να μετανιώσετε που παντρευτήκατε!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.798
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ίος για γαμήλιο; Αν και οι παραλίες είναι οι ωραιότερες που έχω δει, θα πρέπει να κοιμάστε από τις 11 το βράδυ αν δε θέλετε να μετανιώσετε που παντρευτήκατε!
Να ξυπνάνε στις 11 το βράδυ θες να πεις .... Γιατι τα βραδια στην Ιο ειναι μεγααααλα
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.710
Likes
44.043
Γαμήλιο πάνε, είπαμε. Στην Ίο. Γαμήλιο. Τι να πω.....Να βλέπεις το χαμό γύρω και μετά να κοιτάς τη βέρα :haha:
 

TaxidiTwra

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Εγώ πήγα γαμήλιο με τον άνδρα μου στη Ίο...ήταν υπέροχο! Πού αλλού θέλεις να πας; Στην Οία μήπως; Ανάμεσα σε χιλιάδες ζευγάρια που πληρώνουν τόσα πολλά μόνο για ένα ηλιοβασίλεμα που είναι βαρετό. Και το φαγητό είναι έτσι κι έτσι.
 
Μηνύματα
49
Likes
96
Παιδιά Ίος και ξερό ψωμί! Τέλος! Δηλαδή εμείς μετά το γάμο τι έπρεπε να κάνουμε; Να πηγαίνουμε μόνο στην Τήνο να ανάβουμε κεριά και στα Φάρσαλα να τρώμε χαλβάδες; Σας πληροφορώ ότι μια χαρά ξεσαλώνεις με τη βέρα στο χέρι!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.551
Μηνύματα
900.698
Μέλη
39.283
Νεότερο μέλος
pit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom