mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Στείλε. Να χουν και τα καημένα τα κούριερ λίγη δουλίτσαθα σου στείλω κάτι Μπαρμπαστάθη που έχω.
Στείλε. Να χουν και τα καημένα τα κούριερ λίγη δουλίτσαθα σου στείλω κάτι Μπαρμπαστάθη που έχω.
Υπάρχουν προτάσεις εδώ https://www.travelstories.gr/community/threads/Φωτογραφίες-και-Βιντεο-από-ταξίδια.25810/Προσπαθώ να φτιάξω ένα άλμπουμ με παλιές ψηφιακές φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάποια Ελληνική εταιρία που προσφέρει αυτή την υπηρεσία και τυπώνει τα άλμπουμ σε φυσική μορφή; Αν την έχετε δοκιμάσει ακόμα καλύτερα.
Χρησιμοποίησα το printerpix τελικά. Νομίζω είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Εύκολο on-line περιβάλλον δημιουργίας του άλμπουμ, γρήγορη εκτύπωση και αποστολή. Με χάλασε λίγο ότι έβγαλε κάποια έξτρα κόστη στο τέλος, ένα για σελίδες πολυτελείας και ένα για κάποιες έξτρα σελίδες που είχε το άλμπουμ που έφτιαξα σε σχέση με τις σελίδες που είχα διαλέξει στην αρχή.Υπάρχουν προτάσεις εδώ https://www.travelstories.gr/community/threads/Φωτογραφίες-και-Βιντεο-από-ταξίδια.25810/
Από uk γιατί δεν δοκιμάζεις πχ printerpix ?
Πολύ ωραία ιδέα το οικογενειακό άλμπουμ για δωράκι! Έχω φτιάξει μόνο για ταξίδια πριν καιρό και τώρα έχω σταματήσει, αλλά μου χτύπησε καμπανάκι με το μήνυμά σου. Ευχαριστώ!Χρησιμοποίησα το printerpix τελικά. Νομίζω είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Εύκολο on-line περιβάλλον δημιουργίας του άλμπουμ, γρήγορη εκτύπωση και αποστολή. Με χάλασε λίγο ότι έβγαλε κάποια έξτρα κόστη στο τέλος, ένα για σελίδες πολυτελείας και ένα για κάποιες έξτρα σελίδες που είχε το άλμπουμ που έφτιαξα σε σχέση με τις σελίδες που είχα διαλέξει στην αρχή.
Ευχαριστώ λοιπόν για την πρόταση. Είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποια εταιρία στην Ελλάδα για να το στείλω κατευθείαν στους γονείς, όμως κέρδισε η ευκολία του printerpix. Την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσω κάτι στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα:
View attachment 315696 View attachment 315697 View attachment 315698
Για Ελλάδα προτείνω αυτό που έχει ήδη αναφερθεί στο άλλο θέμα.Χρησιμοποίησα το printerpix τελικά. Νομίζω είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Εύκολο on-line περιβάλλον δημιουργίας του άλμπουμ, γρήγορη εκτύπωση και αποστολή. Με χάλασε λίγο ότι έβγαλε κάποια έξτρα κόστη στο τέλος, ένα για σελίδες πολυτελείας και ένα για κάποιες έξτρα σελίδες που είχε το άλμπουμ που έφτιαξα σε σχέση με τις σελίδες που είχα διαλέξει στην αρχή.
Ευχαριστώ λοιπόν για την πρόταση. Είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποια εταιρία στην Ελλάδα για να το στείλω κατευθείαν στους γονείς, όμως κέρδισε η ευκολία του printerpix. Την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσω κάτι στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα:
Πόσο κόστισε αυτό αν επιτρέπεται;Χρησιμοποίησα το printerpix τελικά. Νομίζω είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Εύκολο on-line περιβάλλον δημιουργίας του άλμπουμ, γρήγορη εκτύπωση και αποστολή. Με χάλασε λίγο ότι έβγαλε κάποια έξτρα κόστη στο τέλος, ένα για σελίδες πολυτελείας και ένα για κάποιες έξτρα σελίδες που είχε το άλμπουμ που έφτιαξα σε σχέση με τις σελίδες που είχα διαλέξει στην αρχή.
Το αποτέλεσμα:
Περίπου 40 λίρες. 30 για το Hardcover photobook 60 σελίδων + 7.5 για premium quality χαρτί + 3 για κάποιες έξτρα σελίδες που προκύψαν.Πόσο κόστισε αυτό αν επιτρέπεται;