• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Για οποιον ενδειαφερεται...

nikosfp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Καλημερα σας.Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που θα γραψω εδω και ας με συγχωρησετε για το τυχον λαθος μου.Παρακαλω να διαγραφη αν παραβιαζω κανονες του forum.Mεχρι περσυ,Ιουλιος του 08 ταξιδευα μαζι με τα αδελφια μου στο εξωτερικο και οι δραστηριοτητα μας ηταν το camping.Αγορασαμε μια σκηνη,
ΣκηνΞ 5-6 Ξ±Ο„ΟŒΞΌΟ‰Ξ½ Terra SPACE
στην αναγραφομενη τιμη της και δυο στρωματα,
ΑΕΞʽΟΣΞΞ©ΞœΞ‘ Ξ’Ξ•Ξ›ΞŸΞΞ”Ξ™ΞΞŸ - Ξ£ΞΞʽΞ©ΞœΞ‘ΞΞ‘ - ΞʽΑΝΞΞ–Ξ‘ - CAMPING - marinall Β© 2007
διπλα των 25 ευρω το καθε ενα.Επειδη τα αδελφια μου εφυγαν για μονιμη κατοικια στο εξωτερικο(USA),για μενα και την γυναικα μου ειναι αρκετα μεγαλη.Σκεφτομαι να την πουλησω και να παρουμε μια πιο μικρη.Η σκηνη ειναι σε χρωμα κιτρινο και οχι μπλε οπως η φωτο.Εχω και δυο φουσκωτηρες για τα στρωματα.Ολα ειναι ολοκαινουρια(χρησιμοποιημενα μονο 7 βραδια) και τα δινω 130 ευρω.Οποιος ενδειαφερεται ας μου τηλεφωνησει στο 6942421622,Νικος.Πιστεψε με,ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.Μπορειτε να δειτε και το post μου το περσινο εδω,
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/1484-camping-3.html
Ευχαριστω

nikosfp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Η σκηνη επωλειθη.Ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη