frenchman
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Venice
- Ταξίδι-Όνειρο
- Antarctica
Επειδή ψάχνω.. ψάχνω.. και στο τέλος με βλέπω να την βγάζω στην Ανάβυσσο για μπανάκια, σας στέλνω το
γενικό σκεπτικό μου και το μπατζετ μπας και μου προτείνετε κάτι που δεν μπόρεσα να σκεφτώ εγώ...
Ψάχνω εδώ και 2 μήνες προορισμό γα 5-6 μέρες μετά τις 15 Αυγούστο για να κάνω ένα solo ταξίδι...
Το budjet αυξομειώνεται ανάλογα τον προορισμό. (Δηλαδή για Δουβλίνο που κοίταζα θα έδινα 600-700 σύνολο)
Με ενδιαφέρει να πάω να γυρίσω 2-3 μέρες την πόλη και να κάνω και 2-3 day tours σε μαγευτικά τοπία
κλπ για να μην βαρεθώ που θα είμαι μόνος μου.. Κυρίως θα ήθελα να δω φύση στο φουλ...
Αμμαν, Σμυρνη & Κωνσταντινούπολη τα έχω ήδη αποκλείσει.
Δουβλίνο ήταν ιδανικά (με εκδρομούλες moher & Giants) αλλά αποδείχθηκαν πανάκριβα τα αεροπορικά...
Δεν ξέρω... Mήπως για την περίοδο που ψάχνω είναι mission impossible?
Μέχρι και για CapeTown κοίταζα αλλά ξεπερνούσαμε το χιλιάρικο για 5-6 μέρες
καμιά ιδέα?
γενικό σκεπτικό μου και το μπατζετ μπας και μου προτείνετε κάτι που δεν μπόρεσα να σκεφτώ εγώ...
Ψάχνω εδώ και 2 μήνες προορισμό γα 5-6 μέρες μετά τις 15 Αυγούστο για να κάνω ένα solo ταξίδι...
Το budjet αυξομειώνεται ανάλογα τον προορισμό. (Δηλαδή για Δουβλίνο που κοίταζα θα έδινα 600-700 σύνολο)
Με ενδιαφέρει να πάω να γυρίσω 2-3 μέρες την πόλη και να κάνω και 2-3 day tours σε μαγευτικά τοπία
κλπ για να μην βαρεθώ που θα είμαι μόνος μου.. Κυρίως θα ήθελα να δω φύση στο φουλ...
Αμμαν, Σμυρνη & Κωνσταντινούπολη τα έχω ήδη αποκλείσει.
Δουβλίνο ήταν ιδανικά (με εκδρομούλες moher & Giants) αλλά αποδείχθηκαν πανάκριβα τα αεροπορικά...
Δεν ξέρω... Mήπως για την περίοδο που ψάχνω είναι mission impossible?
Μέχρι και για CapeTown κοίταζα αλλά ξεπερνούσαμε το χιλιάρικο για 5-6 μέρες
καμιά ιδέα?