XRISTOS71
Member
Θα ενημερώσω εγκαίρωςelenara88 said:αν φαμε πορτα παμε αλλου ρε δεν μασαμεαν δεν φαμε
πορτα θα μας τιμησεις;
Θα ενημερώσω εγκαίρωςelenara88 said:αν φαμε πορτα παμε αλλου ρε δεν μασαμεαν δεν φαμε
πορτα θα μας τιμησεις;
Συγκεντρωση χωρις χρηστο ???????? Αν ειναι δυνατονΘα ενημερώσω εγκαίρως
DONE!Έχει κι άλλο ινδικό εκεί κοντά και ένα ταϋλανδέζικο, πάντως καλό θα ήταν να φαίνεται όντως στο πρώτο μήνυμα το ημερολόγιο με τις συμμετοχές.
Μπράβο, να κάνεις και το ντεμπούτο στις συναντήσεις.... Βοηθάτε να το βρούμε, μόνο, γιατί από Πειραιά δεν σκαμπάζω τίποτε. Για το πως συνεχίζεις μετά τον Σταθμό του ΗΣΑΠ, εννοώ. Είναι μακριά;Εντάξει, έκανα κι εγώ τα κουμάντα μου και εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί.
Είδατε τι έγκαιρα που έβγαλα άκρη;
Αν με δεις να μην παίρνω μπρος και να μην πολυμιλάω πάντως πότιζέ με!Μπράβο, να κάνεις και το ντεμπούτο στις συναντήσεις....
Μπα, κανα δεκαλεπτο το πολυ απ'το σταθμο ειναι. Και μη φοβασαι- η Δεσπω Διαμαντιδου δε στρατολογει πια κοριτσια!Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω το "ίσως" -> "ναι"
Ιδού και ο χάρτης για τη διαδρομή από τον σταθμό του ΗΣΑΠ
μου την βγάζει 16' περπάτημα.
Όσοι γνωρίζετε την περιοχή πείτε αν πρέπει να προσέξουμε κάτι. Τρούμπα δεν είναι εκεί?
ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ προς Σκουζέ 14, Πειραιάς - Χάρτες Google
Έγραψες....Μπα, κανα δεκαλεπτο το πολυ απ'το σταθμο ειναι. Και μη φοβασαι- η Δεσπω Διαμαντιδου δε στρατολογει πια κοριτσια!
Έλιωσα!coccobill; said:Και μη φοβασαι- η Δεσπω Διαμαντιδου δε στρατολογει πια κοριτσια!