varioAthens
Member
Ε μία με το γρούπ της Βαρκελώνης, μία με τα σπήλαια.....δε θέλω και πολύ......Οκ! Κοιτα αν ψαχνεις δικαιολογιες γενικως να ερθεις στην ισπανια εχω να σου δωσω και αλλα θεματικα παρκα!!!!
Ε μία με το γρούπ της Βαρκελώνης, μία με τα σπήλαια.....δε θέλω και πολύ......Οκ! Κοιτα αν ψαχνεις δικαιολογιες γενικως να ερθεις στην ισπανια εχω να σου δωσω και αλλα θεματικα παρκα!!!!
Θεματικα παρκα εδω,μπιλμπαο, δεν εχουμε,αλλα εχουμε ραφτινκ,ορειβασια,φαγητο με τη γκετσο! και αλλα πολλα!! μη τα πω και ολα!!!Ε μία με το γρούπ της Βαρκελώνης, μία με τα σπήλαια.....δε θέλω και πολύ......
Bingo! Το πάρκο είναι στο Salou...για την ακρίβεια 1χλμ. πριν, δηλαδή 110 χλμ. από τη Βαρκελώνη.Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? PortAventura - PortAventura
Θεματικό πάρκο, έξω από τη Βαρκελώνη, με παιχνίδια περιπέτειας, θεματικές πόλεις και προσομοιώσεις από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου...........
Bingo! Το πάρκο είναι στο Salou...για την ακρίβεια 1χλμ. πριν, δηλαδή 110 χλμ. από τη Βαρκελώνη.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με τραίνο ή με λωφορείο και για τους Ισπανούς θεωρείται τόσο must, ώστε λένε πως είναι σαν να πας στο Ορλάντο και να μην δεις τη Ντίσνευλαντ...
Tελικα το καναμε τσατ εδω μεσα!!! Και ρωταγε καποιος εχει τσατ το γκρουπ;;Κοίτα, αν τα καταφέρω, λέω για Φθινόπωρο...
Ελπίζω να μην είσαι στην...Αθήνα, τότε..ε?