• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

paefstra

Member
Δεν προκειται για σεβασμο στην ιδιωτικη ζωη καποιου αλλα για σεβασμο της προσωπικοτητας του αλλου. Το να συζητας αν η Σταη εχει κανει 2 γαμους με εφοπλιστες (προσωπικη ζωη που και η ιδια συζητα δημοσιως) ειναι τελειως διαφορετικο απο το να συζητας, να υπονοεις ή να αφηνεις αιχμες για το ποιόν του χαρακτηρα της (οτι δηλαδη ειναι υπολογιστρια, συμφεροντολογα και αμφιβολου ηθικης). Οι γραμμες ειναι λεπτες αλλα ουσιαστικες.
Δεκτο, αν ολες οι προσωπικοτητες ηταν σεβαστες. Απο που κι ως που ολες? Ολες σεβαστες και υπερανω κριτικης?
Ιδιωτικα και ανωνυμα μπορω να κρινω και να κατακρινω οποιον θελω. Δημοσια και επωνυμα οχι, γιατι δεν βγαζω μισθο απο τον δημοσιο λογο.
Τη δε Σταη την εκτιμω λογω εξυπναδας, αλλα οχι και υπερανω κριτικης, δεν ειναι καρδιναλιος.

varioAthens

Member
Τηρουμενων των αναλογιων και μεσα σε αυτο το φορουμ εχουμε εναν δημοσιο λογο αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορεις εσυ να κρινεις την προσωπικοτητα μου με χαρακτηρισμους. Και εστω εγω εχω και την ευχερεια να κανω αναφορα στην οποια προσβολη μου γραψεις... Σε πανελληνιο επιπεδο ομως που ο καθε ενας εχει ενα πληκτρολογιο στο χερι, ειναι παρανοικο να κρινεις και να γραφεις σχολια για την προσωπικοτητα του αλλου.

paefstra

Member
Τηρουμενων των αναλογιων και μεσα σε αυτο το φορουμ εχουμε εναν δημοσιο λογο αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορεις εσυ να κρινεις την προσωπικοτητα μου με χαρακτηρισμους. Και εστω εγω εχω και την ευχερεια να κανω αναφορα στην οποια προσβολη μου γραψεις... Σε πανελληνιο επιπεδο ομως που ο καθε ενας εχει ενα πληκτρολογιο στο χερι, ειναι παρανοικο να κρινεις και να γραφεις σχολια για την προσωπικοτητα του αλλου.
Αν πληρωνεται καποιος για να εχει δημοσιο λογο, χτυπημα σαν χταποδι, ειμαι ξεκαθαρη. Δεν αφορα τιποτε προσωπικο ουτε το φορουμ. Απο οσο ξερω δεν πληρωνεται κανεις εδω.

varioAthens

Member
Αν πληρωνεται καποιος για να εχει δημοσιο λογο, χτυπημα σαν χταποδι, ειμαι ξεκαθαρη. Δεν αφορα τιποτε προσωπικο ουτε το φορουμ.
Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι γονεις των μαθητων σου μπορουν να σε χτυπησουν κατω σαν χταποδι αν δεν τους κλικαρει η προσωπικη σου ζωη και επιλογες? Γιατι και εσυ δημοσιο λογο εχεις σε ενα βαθμο.

paefstra

Member
Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι γονεις των μαθητων σου μπορουν να σε χτυπησουν κατω σαν χταποδι αν δεν τους κλικαρει η προσωπικη σου ζωη και επιλογες? Γιατι και εσυ δημοσιο λογο εχεις σε ενα βαθμο.
Συγγνωμη, τι λες? Απο που κι ως που εγω εχω δημοσιο λογο και δημοσια ζωη αντι για ιδιωτικη? Εχω ιδιωτικο λογο και επεξεργασμενο στη δουλεια. Συγγνωμη αλλα δεν εχετε ιδεα τι θα πει "δουλεια"?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν πληρωνεται καποιος για να εχει δημοσιο λογο, χτυπημα σαν χταποδι, ειμαι ξεκαθαρη. Δεν αφορα τιποτε προσωπικο ουτε το φορουμ. Απο οσο ξερω δεν πληρωνεται κανεις εδω.
Της Στάη της ξεκόλλησαν οι βεντούζες από το χτύπημα. Το μόνο αποτέλεσμα που έχουν τέτοιες κριτικές είναι ο αυτόεξευτελισμός του κριτή. Αλλά για τον καθένα η αιδώς έχει διαφορετικά όρια.

varioAthens

Member
Ναι ξερω. Ξερω επισης οτι ο εκπαιδευτικος που διδασκει σε μια ταξη εκφραζει δημοσιο λογο διοτι εκτος απο την υλη του μαθηματος, διαμορφωνει και μεταδιδει μηνυματα.

paefstra

Member
Ναι ξερω. Ξερω επισης οτι ο εκπαιδευτικος που διδασκει σε μια ταξη εκφραζει δημοσιο λογο διοτι εκτος απο την υλη του μαθηματος, διαμορφωνει και μεταδιδει μηνυματα.
Τωρα κριμα ειναι που κανω σεμιναριο, αλλα 1) ο λογος ειναι ιδιωτικος. Δεν μπαινει ακροατηριο στην ταξη αυθαιρετα. Ουτε ο προισταμενος του , εξω απο αυτην περιμενει.
2) Τα μηνυματα δεν ειναι ιδιωτικα. Ειναι δημοσια, δημοσιευμενα και το κυριοτερο ΔΕΝ ειναι ΔΙΚΑ του. Εκτελει εντολες ανωθεν, γι αυτο επεξεργασμενος λογος οπως προειπα.
Οταν η @fenia42 μου ζητησε να κανουμε εκπομπη στο φορουμ της εξηγησα τα ιδια, οτι δεν εχω επωνυμο δημοσιο λογο απο επιλογη.

annoula

Member
Πάντα οι γυναίκες είναι στο στόχαστρο γιατί ξεκάθαρα ζούμε σε ανδροκρατούμενο κόσμο που συχνά θεωρεί την γυναίκα πιο ευάλωτη. Γι αυτό και μόνο γι αυτό αντιμετωπίζουν από κακοπροαίρετη κριτική για τα πάντα μέχρι bullying είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε στην δουλειά.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα