• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Ε υπαρχει και ενδιαμεση κατασταση μεταξυ ενος "παραδοσιακου" γαμου οπως μας τον μαθαιναν παλια και της φασης που καποιος καραβλαχος (ονοματα δε λεμε) μας ξεβλαχεψε και μας εδωσε συμβουλες περι σεξουαλικοτητας και γκομενοσυνης.
Αυτός ο συγκεκριμένος έβγαλε τόσα που εξασφάλισε και τα δισέγγονα του, που λέγανε οι παλιότεροι. Για το ό,τι όμως παρασύρουν τα κοριτσάκια και γίνονται όλες "ηρωΐδες" στο OnlyFans, δεν λέει κανένας τίποτε.. Ρε κορίτσια του site, μπορεί μια γυναίκα που ανοίγει τα πόδια της στον ένα και στον άλλο συνέχεια, να μπορέσει να κάνει και να στηρίξει σωστή οικογένεια;
Αυτή τον εαυτό της κοιτάει, να καλοπερνάει.
Ενώ ένας άντρας ν' αγγίξει μια γυναίκα στον ώμο ή να την πειράξει πονηρά, αμέσως τον μπαγλαρώνει η "αστυνομία ηθών"!
Εδώ είμαστε τώρα, πιο κάτω δεν ξέρω αν πάει.
Ε, πως θα γίνουν οικογένειες τότε;
Ή θα γίνονται παιδιά με άλλους "τρόπους" και θα είναι "ιδιοκτησία" των "παρόχων";

varioAthens

Member
Αυτός ο συγκεκριμένος έβγαλε τόσα που εξασφάλισε και τα δισέγγονα του, που λέγανε οι παλιότεροι. Για το ό,τι όμως παρασύρουν τα κοριτσάκια και γίνονται όλες "ηρωΐδες" στο OnlyFans, δεν λέει κανένας τίποτε.. Ρε κορίτσια του site, μπορεί μια γυναίκα που ανοίγει τα πόδια της στον ένα και στον άλλο συνέχεια, να μπορέσει να κάνει και να στηρίξει σωστή οικογένεια;
Αυτή τον εαυτό της κοιτάει, να καλοπερνάει.
Ενώ ένας άντρας ν' αγγίξει μια γυναίκα στον ώμο ή να την πειράξει πονηρά, αμέσως τον μπαγλαρώνει η "αστυνομία ηθών"!
Εδώ είμαστε τώρα, πιο κάτω δεν ξέρω αν πάει.
Ε, πως θα γίνουν οικογένειες τότε;
Ή θα γίνονται παιδιά με άλλους "τρόπους" και θα είναι "ιδιοκτησία" των "παρόχων";
Παντελως ασχετος ο αριθμος σεξουαλικων συντροφων μιας γυναικας με το ποσο καλη μανα γινεται. Σεξιστικη αποψη κατ' εμε. Ειδαμε και τις παραδοσιακες μανες του παρελθοντος που ηταν συναισθηματικα απομακρες και την γενια μου μας εχει φαει η ψυχοθεραπεια μπας και ξεπερασουμε τα τραυματα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αναρωτιεμαι αν ο τοπικ σταρτερ και μισητης του γαμου εν τελει παντρευτηκε...
Επισης, εψαξα να δω τι εγραφα φοβουμενη οτι θα κριντζαρω απο τις πιθανες βλακειες που σκεφτομουν πανω στο ανθος της νιοτης μου αλλα τελικα ωραια τα ελεγα :haha: :haha:
Και πίστευα πως τέτοια ανασκαφή θέματος 13 χρόνια μετά θα με εκθέσει ανεπανόρθωτα αλλά ήταν φανερό από την αρχή πως ήμουν ο μόνος που αντιμετώπισε το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα και όντας ακόμη ελεύθερος. Τελικά ωρίμασα πολύ γρήγορα!

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Συμφωνώ με την varioAthens αρκεί να μην το κάνουν για χρήματα
Εγώ βγάζω το καπέλο στις Μάνες που έγιναν πόρνες για βιοποριστικούς λόγους προκειμένου να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους. Για μένα είναι η υπέρτατη ένδειξη αγάπης.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ βγάζω το καπέλο στις Μάνες που έγιναν πόρνες για βιοποριστικούς λόγους προκειμένου να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους. Για μένα είναι η υπέρτατη ένδειξη αγάπης.
Άλλο αυτό που λες
Εννοούσα να μην δημιουργούν σχέσεις χωρίς έντονη σεξουαλικη ή συναισθηματική επιθυμία για το συμφέρον και μόνο.
Αν πια δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μεγαλώσεις το παιδί σου (πρόσφυγες?) τότε αλλάζουν εντελώς τα πράγματα και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή που θα κατακρίνει αυτές τις γυναίκες

varioAthens

Member
Άλλο αυτό που λες
Εννοούσα να μην δημιουργούν σχέσεις χωρίς έντονη σεξουαλικη ή συναισθηματική επιθυμία για το συμφέρον και μόνο.
Αν πια δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μεγαλώσεις το παιδί σου (πρόσφυγες?) τότε αλλάζουν εντελώς τα πράγματα και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή που θα κατακρίνει αυτές τις γυναίκες
Αυτο ισχυει ΚΑΙ για τους αντρες θελω να πιστευω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Άλλο αυτό που λες
Είμαι της άποψης πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει το σώμα του όπως θέλει. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μια γυναίκα που αλλάζει ερωτικούς συντρόφους συνεχώς είναι ανήθικη ενώ μια γυναίκα που είναι παρθένα ηθική;

varioAthens

Member
Εννοείται!!! Γιατί να εξαιρεθουν?
Εγω εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ακομα κι αν καποια ή καποιος εχει πραξει κατ' αυτο το τροπο στο παρελθον δε σημαινει οτι δεν μπορει να γινει καλος γονιος... εννοω ότι οι επιλογες μας ή τα λαθη μας δεν πρεπει να μας καθοριζουν αν ειμαστε ή θα γινουμε καλοι γονεις.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Είμαι της άποψης πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει το σώμα του όπως θέλει. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μια γυναίκα που αλλάζει ερωτικούς συντρόφους συνεχώς είναι ανήθικη ενώ μια γυναίκα που είναι παρθένα ηθική;
Εγώ αναφέρθηκα στα κίνητρα όχι στον αριθμό των σχέσεων ο οποίος ναι δεν είναι ενδεικτικός του ποιοντος ενός ανθρώπου!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom