tania
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- δεν ξέρω!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Το επόμενο ταξίδι
Λοιπόν παιδιά, ο καθένας από εμάς στο forum αυτό έχει κάνει τα ταξιδάκια του στα μέρη που του αρέσουν και έπεται συνέχεια. Παρατηρώ όμως το εξής: Ενώ υπάρχουν κάποια μέρη must (το Περού,η Χιλή και η Ινδία για τους περισσότερο πολιτιστικούς ταξιδιώτες, οι USA και η Ευρώπη για πάρα πολλούς, τα εξωτικά μέρη για όσους θέλουν να χαλαρώσουν - κι εγώ θέλω να πάω εκεί), υπάρχουν άλλες περιοχές του πλανήτη που κανείς σχεδόν από εμάς δεν έχει πάει. Αναφέρομαι στην Γροιλανδία, το Νησί του Πάσχα (βρήκα μόνο έναν που πήγε), τη Νέα Ζηλανδία (βρήκα ελάχιστους και εκεί) και την Ανταρκτική.
Γιατί δεν ταξιδέψατε εκεί ως τώρα; :roll: Δεν σας ενδιαφέρει, δεν έτυχε ή είναι οικονομικοί λόγοι (πρόκειται για ακριβά ταξίδια ομολογουμένως). Από την άλλη παρατηρώ στο forum πως όσοι θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι, συγκεντρώνουν τα χρήματα που απαιτούνται γι' αυτό.
Και ρωτάω διότι σε εμένα τουλάχιστον, τα μέρη που ανέφερα φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα και θα ήθελα να πάω. Μόνο που το κόλλημα με τα ταξίδια το έφαγα πέρυσι και μέχρι στιγμής πρόλαβα να κάνω λίγα ταξίδια.
Γιατί δεν ταξιδέψατε εκεί ως τώρα; :roll: Δεν σας ενδιαφέρει, δεν έτυχε ή είναι οικονομικοί λόγοι (πρόκειται για ακριβά ταξίδια ομολογουμένως). Από την άλλη παρατηρώ στο forum πως όσοι θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι, συγκεντρώνουν τα χρήματα που απαιτούνται γι' αυτό.
Και ρωτάω διότι σε εμένα τουλάχιστον, τα μέρη που ανέφερα φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα και θα ήθελα να πάω. Μόνο που το κόλλημα με τα ταξίδια το έφαγα πέρυσι και μέχρι στιγμής πρόλαβα να κάνω λίγα ταξίδια.