Γιατί δεν ταξιδεύει ο κόσμος;

bandit650

Member
500 το χρονο ειναι τα στανταρ χωρις βλαβες διοδια παρκινκ και βενζινες.
η δουλεια μου ειναι 15 χιλ απο το σπιτι. για να παω το πρωι θελει ταξι διπλη ταριφα. και η επιστροφη με συγκοινωνια σημαινει 2+ ωρες.
περισσοτερα κοστιζει.

το ταξιδι κοστιζει.
αλλος λεει εγω δε εχω τηλεοραση και γιαυτο εχω λεφτα για ταξιδια.
αλλα λαπτοπ και κινητο για να μπαινει στο φορουμ με data για να σχολιαζει και να ποσταρει εχει.

συμφωνω με τον @Nikos86. αν ειναι να πας απλα για να πας και να μη δεις και να δοκιμασεις τιποτα καλυτερα να μη πας καθολου.

πρεπει να εχεις χρονο αλλα αμα εχεις χρημα βρισκεις τη ακρη.
με ενα αεροπλανο και ενα γιωτ δικο σου καθε σ/κ εισαι ταξιδι.

Last edited:

paefstra

Member
500 το χρονο ειναι τα στανταρ χωρις βλαβες διοδια παρκινκ και βενζινες.
η δουλεια μου ειναι 15 χιλ απο το σπιτι. για να παω το πρωι θελει ταξι διπλη ταριφα. και η επιστροφη με συγκοινωνια σημαινει 2+ ωρες.
περισσοτερα κοστιζει.
Δεν το προτεινω σε σενα που εχεις το commuting απο το να μενεις διπλα στη δουλεια η να μην πινεις στις εξοδους για να οδηγησεις πισω. Ειπαμε, δεν ειναι για ολους.

Nikos86

Member
Το κάπνισμα το έχω κόψει, αμάξι δεν έχω, το ποτό δεν έχω σκοπό να το κόψω. Σύμφωνοι. Αλλά το ταξίδι σαν ταξίδι δεν μου λέει κάτι. Μου αρέσει στα ταξίδια μου να κάνω αυτά που κάνω και στην πόλη μου ή να τα συνδυάσω με κάτι που γουστάρω π.χ. reunion με φίλους μου που ζουν σε άλλη πόλη ή ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μου. Να πάω στο μπαρ να πιω τα ποτά μου, να πάω στο εστιατόριο να δοκιμάσω τη κουζίνα της πόλης. Με το μπάτζετ που λες εσύ θα περπατάω απλά στη πόλη και θα χαζεύω τα σπίτια. Μου φαίνεται τόσο αδιάφορο όσο εσένα η κρουαζιέρα. Χρόνο έχω τα φράγκα για να ταξιδέψω με τον τρόπο που θέλω δεν έχω. Όλα θέμα οπτικής είναι.
Υ.γ. Το τσιγάρο στη φωτό είναι το τελευταίο μου. Κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα το λιγότερο για κάποια χρόνια, όχι όλα της καπνιστικής μου ζωής. Έχω κάνει και 5-6 πακέτα σε μια μέρα. Κάπνισμα αλυσιδωτά το ένα πίσω από το άλλο χωρίς να χρειάζομαι αναπτήρα για μεγάλα διαστήματα της ημέρας. Το ότι το κοψα μου φαίνεται απίστευτο ακόμα και τώρα 5 χρόνια μετά. Ακόμα νοθωθω καπνιστής γι' αυτό μου ξεφεύγει ακόμα και τώρα πως καπνίζω. Έχω κάνει 1 πακέτο στα ξυπνήματα από τον ύπνο μου. Άσ'τα να πάνε...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Προσπαθούμε η συζήτηση να αφορά στα ταξίδια...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Υ.γ. Το τσιγάρο στη φωτό είναι το τελευταίο μου. Κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα το λιγότερο για κάποια χρόνια, όχι όλα της καπνιστικής μου ζωής. Έχω κάνει και 5-6 πακέτα σε μια μέρα. Κάπνισμα αλυσιδωτά το ένα πίσω από το άλλο χωρίς να χρειάζομαι αναπτήρα για μεγάλα διαστήματα της ημέρας. Το ότι το κοψα μου φαίνεται απίστευτο ακόμα και τώρα 5 χρόνια μετά. Ακόμα νοθωθω καπνιστής γι' αυτό μου ξεφεύγει ακόμα και τώρα πως καπνίζω. Έχω κάνει 1 πακέτο στα ξυπνήματα από τον ύπνο μου. Άσ'τα να πάνε...
Ε αυτό λέμε, έχεις εξοικονομησει για πολλά ταξίδια στο μέλλον. Προφανώς δεν είναι όλα για όλους,

Viaggi

Member

bandit650

Member
Ε αυτό λέμε, έχεις εξοικονομησει για πολλά ταξίδια στο μέλλον.
τα χρηματα που δε δινεις για κατι πανε καπου αλλου. κανεις δε βαζει στη ακρη τα χρηματα που εδινε για τσιγαρο η οτιδηποτε αλλο.
2 ατομα συναντιουνται μετα απο χρονια. μετα τα τυπικα λεει ο μη καπνιστης στο καπνιστη.
ξερεις οτι με τα χρηματα που εχεις δωσει τοσα χρονια για τσιγαρα θα ειχες παρει φεραρι;
και του απαντησε ο καπνιστης. που εχεις παρκαρει τη δικη σου;;

fotast

Member
Για ποιές γενιές/ηλικίες μιλάμε ότι έχουν άγνοια κόστους;Με τόση πληροφόρηση για τα πάντα;Δεν νομίζω να ισχύει αυτό.

maria91

Member
με 500 ευρω κανεις ενα 3ημερο ιταλια
Χαλαρωστε λιγακι....με 500ε περασαμε μια βδομαδα Λισαβονα και γυρισαμε και με βαλιτσα γεματη καλουδια!!αυτα βλεπει ο κοσμος γι αυτο δεν παει ταξιδια...με 500ε αλλος βγαζει ποσες υποχρεωσεις σιγα μη τα δωσει για 3 μερες Ιταλια..το θεμα ειναι να μαθει ο κοσμος πως με λιγα χρηματα μπορεις να πας εξωτερικο και δε χρειαζετε να δωσεις ενα μισθο(γιατι καλως ή κακως ο βασικος εκει κυμαινετε)αρκει να κανεις προγραμματισμο νωρις!!
Για όλες τις ηλικίες ισχύει. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει "μα καλά πόσα λεφτά βγάζεις;" ή "που τα βρίσκεις τα λεφτά για ταξίδια;".
Με καλυψες!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα