Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αυτή ακριβώς !...εξάλλου το νιοταϊμόρι είναι β΄κατηγορίας εμείς είμαστε για first class κατάστασηΗ θέση μας Έρση μου είναι Νανταϊμόρι και ξερό σούσι
Αυτή ακριβώς !...εξάλλου το νιοταϊμόρι είναι β΄κατηγορίας εμείς είμαστε για first class κατάστασηΗ θέση μας Έρση μου είναι Νανταϊμόρι και ξερό σούσι
Και κάτι πραγματικά σοκαριστικό:Επειδή πολλοί αυτόχειρες προσπαθούν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους σε κάποιο σταθμό του μετρό ή του προαστιακού και συχνά οι αμαξοστοιχίες σταματούν τα δρομολόγια τους εξαιτίας τέτοιων "ατυχημάτων" οι αρχές αποφάσισαν να εγκαταστήσουν στους χώρους του μετρό συστήματα φωτισμού που διαχέουν μπλε δέσμες φωτός, αφού, σύμφωνα με κάποιες έρευνες, το μπλε χρώμα έχει θετική επίδραση στον ψυχισμό εκείνων που πάσχουν από κατάθλιψη και σκέπτονται να βάλουν τέρμα στη ζωή τους.
μέχρι να πάμε... να το παρακολουθήσουμε το θέμα...κι αν έχει τελειοποιηθεί, να πάρουμε την αντιπροσωπεία...Θα μας τρελάνουν οι Γιαπωνέζοι... Καλά είναι δυνατόν, εγώ που είμαι αλλεργική να "θεραπεύομαι" με ένα τηλεφώνημα; :roll::roll::roll: Δηλαδή θα μπορώ να μαζεύω μαργαρίτες, να κάθομαι κάτω από μια ανθισμένη ελιά ή ένα πεύκο (είμαι αλλεργική σε όλα αυτά) και να τη "βγάζω καθαρή" χωρίς εξανθήματα και πρηξίματα, αν με πάρουν τηλέφωνο στο κινητό;;;