8 Ιανουαρίου 2013 #37 C cris41 Member Μηνύματα 12 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Γερμανία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα Το Λουξεμβουργο δε με εντυπωσιαζει. Βελγιο Ολλανδια με βλεπω!
11 Ιανουαρίου 2013 #38 chris7 Member Μηνύματα 3.215 Likes 26.806 Επόμενο Ταξίδι Λουξεμβούργο Ταξίδι-Όνειρο Καναδάς Κάπου αναφέρθηκε και η Kobletz που, κατά τη γνώμη μου, αξίζει. Μπορείς ακόμη να κάνεις κρουαζιέρα στο Ρήνο αλλά να επισκεφτείς και το κάστρο Eltz. Αν ενδιαφέρεσαι για αγορές υπάρχει ένα εκπτωτικό κέντρο στο Zweibrucken νότια από την Koblentz.
Κάπου αναφέρθηκε και η Kobletz που, κατά τη γνώμη μου, αξίζει. Μπορείς ακόμη να κάνεις κρουαζιέρα στο Ρήνο αλλά να επισκεφτείς και το κάστρο Eltz. Αν ενδιαφέρεσαι για αγορές υπάρχει ένα εκπτωτικό κέντρο στο Zweibrucken νότια από την Koblentz.
17 Ιανουαρίου 2013 #39 C cris41 Member Μηνύματα 12 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Γερμανία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα Τελικα..! Θα ερθει και η κοπελα μου μαζι(δεν ηταν σιγουρο στην αρχη), θα ειμαστε 3 ατομα και θα νοικιασουμε αμαξι οπως ολα δειχνουν..!
Τελικα..! Θα ερθει και η κοπελα μου μαζι(δεν ηταν σιγουρο στην αρχη), θα ειμαστε 3 ατομα και θα νοικιασουμε αμαξι οπως ολα δειχνουν..!
27 Ιανουαρίου 2013 #40 MARCANGELO Member Μηνύματα 142 Likes 83 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Ταξίδι-Όνειρο Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο... Και μιας και αναφέρουμε τη Μπρυζ, ας κολλήσουμε κάπου εκεί και τη μαγευτική Γάνδη....