ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
εγώ πάντως θεωρώ οτι αυτή η περιοχη πρεπει να εξερευνηθεί με αυτοκίνητο.ναι ισως στο γκαρμις αυτη την επόχη τα ξενοδοχεια να είναι ακριβα,δεν ξερω..δες το hotel garni brunnthaler sto garmicsh.αλλιως κάνε αυτό που σκεπτεσαι...δεν ειναι μεγάλη ταλαιπωρια οι ημερησιες εκδρομές..πρεπει όμως να έχεις ενα ξενοδοχείο κοντα στο σταθμό για να παιρνεις το τρενο και στο κέντρο για να μπορεις να βγαινεις τα βραδια μετα την επιστροφη απο τις ημερησιες αποδράσεις σου.κανει και κρύο μην το ξεχνάς!να μπορείς να πας καπου με τα πόδια,να μην χρειαζεσαι πάλι μετρο η λεωφορείο?παιδιά ευχαριστώ όλους ,
λοιπόν, ένα-ένα.
για το regent το ψάχνω, σύμφωνα με το booking.com είναι booked (τα δίκλινα)
το sofitel είναι όντως φοβερό αλλά πάει κοντά 1200 ευρώ (για 6 νύχτες μιλάμε)
σχεδόν τα ίδια για το Le Méridien Munich ..
σε ibis είχα μείνει πριν πολλά χρόνια στη γαλλία και τα έχω στην καρδιά μου (το ψάχνω κι αυτό)
για τα γκάρμις/πατερκίρσεν (ή όπως προφέρεται), την αγορά της νυρεμβέργης και το σάλτσμπουργκ πάμε πέρα απ' το μόναχο. αν μείνουμε 6 νύχτες μόναχο (στο κέντρο) είναι πολύ ταλαιπωρία να πάμε π.χ. 1 μέρα (8-10 ώρες) γκάρμις κ.ο.κ. με τα άλλα μέρη ? το λέω αυτό γιατί θεωρώ δεδομένα καλό το δίκτυο των τραίνων στη γερμανία αλλά και γιατί ΔΕ νομίζω πως θα μπορέσω να βρω (παρά μόνο πανάκριβα) ξενοδοχείο στο γκάρμις..
πάντως χαίρομαι που πετάγεστε και μου λέτε σε ποιό ξενοδοχείο μείνατε ή π.χ. σε ποιο να μην πάω, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το πράγμα θέλω .. σας ευχαριστώ . συνεχίστε.
indi@