Απο τη Β. Ελλαδα πιθανως να συμφερει το λεωφορείο. Ακομα κ για τις αποσκευες μονο.Πάρε το αεροπλάνο, και στείλε τις πολλές αποσκευές με μια μεταφορική εταιρία.
Βρες κάποιον που κατεβαίνει με αυτοκίνητο και κατεβείτε παρέα. Εάν δεν είναι εφικτό να προτιμήσεις το αεροπλάνο δεν συγκρίνεται με τίποτα και προσπάθησε να ξεπεράσεις τη φοβία σου. Τα λεωφορεία δεν νομίζω ότι έχουν κάποια επικινδυνοτητα απλά εάν είναι γεμάτο οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες... Εξαρτάται ποιος θα κάτσει και δίπλα σου και γενικά είναι πολλές οι ώρες που δύσκολα περνάνε...Θέλω να πάω Ελλάδα από Γερμανία αλλά μεν Το.αεροπλανο.φοβαμαι άλλοι με.το.λεωφορειο.λενε είναι.επικινδυνο για μια.γυναικα μόνη κ νιώθω εγκλωβισμενη
Ταξίδι με τραίνο, ή λεωφορείο στα Βαλκάνια είναι απλά μαζοχισμός...απίστευτη ταλαιπωρία. Αν φοβάσαι όντως τόσο πολύ τα αεροπλάνα πήγαινε με αυτοκίνητο μέσω γνωστών κάπου πιο βόρεια και οργανωμένα (πχ. Βουδαπέστη Ουγγαρία), ή ακτοπλοικώς Ιταλία (Βενετία) και απο εκει τραίνο, ή λεωφορείο για Γερμανία.Θέλω να πάω Ελλάδα από Γερμανία αλλά μεν Το.αεροπλανο.φοβαμαι άλλοι με.το.λεωφορειο.λενε είναι.επικινδυνο για μια.γυναικα μόνη κ νιώθω εγκλωβισμενη
Θεοοοοοος!!!!Σκεψου οτι μεσα ειναι ενα μεγαλο λεωφορειο, που μερικες φορες μπορει να περασει απο κακο χωματοδρομο και κουναει λιγο, αυτο ειναι ολο.