DRAKFIREMAN
Member
Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες.Πολύ με βοήθησες.Είμαι ένα βήμα από το να κλείσω τα εισητήρια(Austrian Airlines) για Βιέννη για να πάω 3 μέρες μετα τις 15 Γενάρη του 2013.
Αναλυτικά όλες οι εκπτώσεις που προσφέρει η Vienna Card στα μουσεία:να κανω μια ερωτηση..χρησιμοποιωντας τη viennacard ποση εκπτωση εχει δηλαδη στα μουσεια περιπου?
Θα πάρεις το U-Bahn (U2 για Schottentor ή U6 για Nussdorfer Strasse). Από εκεί, το τραμ 38 για Grinzing.Καλημερα , να ρωτησω κατι ,θα παω 26-30 βιεννη και θελω να μαθω πως μπορουμε να παμε στο γκριντσιχ ,εχω ακουσει καλα λογια ,αλλα δεν ξερω ουτε πως να παμε ουτε τι ωρες ειναι καλυτερα.εαν γνωριζει κανεις απο εδω θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω !!!:xmas_wink: :xmas_mrgreen:
Στο Intercity μείναμε πέρσι. Νομίζω ότι κάπου έχω ξαναγράψει γι' αυτό. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, καθαρό, με εξαιρετικό πρωινό, προσωπικό πολύ φιλικό και εξυπηρετικό και το μετρό ακριβώς κάτω από την είσοδο του ξενοδοχείου. Για τα σχόλια που λες, δες αν πράγματι αφορούν σε πράγματα/ υπηρεσίες που είναι για σένα σημαντικά/ές. Για παράδειγμα στο booking του δίνουν πολύ χαμηλή βαθμολογία επειδή δεν έχει ασύρματο ίντερνετ. Εμάς δεν μας ενδιέφερε αυτή η υπηρεσία, οπότε δεν δώσαμε σημασία σε αυτού του είδους τα σχόλια.Θα παμε με γκρουπ κα θα παιζουν τα ξενοδοχεια που εχουν παντα
Intercity 4* , Ananas 4* k savoyen hotel.(το hilton δεν το αναφερω καν)
Ξερετε κανενα απο αυτα ?? οι διαφορες ειναι 400 ,455, 470-490ευρω.
Απ οτι ειδα σε φορουμ για τα δυο πρωτα λενε...πολλα ασχημα...
Ποιο ειναι κοντα στο κεντρο ,ξερει κανεις??
Στο Intercity μείναμε πέρσι. Νομίζω ότι κάπου έχω ξαναγράψει γι' αυτό. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, καθαρό, με εξαιρετικό πρωινό, προσωπικό πολύ φιλικό και εξυπηρετικό και το μετρό ακριβώς κάτω από την είσοδο του ξενοδοχείου. Για τα σχόλια που λες, δες αν πράγματι αφορούν σε πράγματα/ υπηρεσίες που είναι για σένα σημαντικά/ές. Για παράδειγμα στο booking του δίνουν πολύ χαμηλή βαθμολογία επειδή δεν έχει ασύρματο ίντερνετ. Εμάς δεν μας ενδιέφερε αυτή η υπηρεσία, οπότε δεν δώσαμε σημασία σε αυτού του είδους τα σχόλια.
Πάντως, επειδή το είχαμε ψάξει αρκετά, η τιμή του είναι πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Για πόσες μέρες είναι τα 400 ευρώ;
OK, μπορεί. Δεν έψαξα τη χρονολογία έκδοσής του γιατί δεν μ' ενδιέφερε (αν έχεις κάποια σύνδεση με τον πιο πρόσφατο χάρτη του δικτύου, γιατί δεν την παραθέτεις για να βοηθηθούμε όλοι; ). Αυτό που ήθελα να δείξω ήταν ότι είναι εύκολο να πάει εκεί με τα μέσα μεταφοράς και ότι με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο μπορούσε να βρει τις απαντήσεις. Αλλά, και επί της ουσίας: Ήταν λάθος η πληροφορία που έδωσα; Αν ναι, συγγνώμη. Αν όχι, τι σημασία έχει πόσο παλιός ήταν ο χάρτης;Εξαιρετικά παλιός χάρτης. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα... (π.χ. η U2 έχει άλλες τόσες στάσεις, ο Sudbahnhof έχει κατεδαφιστεί, κ.α...)