TasosGr
Member
Γεια σας.Με λένε Τάσο και είμαι 16 χρονών.Αποφασισα να γραφτω στο site αυτό για να μοιραστώ μαζι σας μελλοντικες εμπειρίες ή ιστορίες απο το παρελθον.Θα μου πειτε τι παρελθον θα εχει ενας 16χρονος,αλλα εχω ταξιδεψει σε πολλες χώρες(Τουρκία,Βουλγαρία,Ουκρανία).Σκέφτομαι για το πάσχα ή το καλοκαιρι,να κανω ενα ταξιδάκι στην αγαπητη μου Κρακοβια.Εχω διαβάσει αρκετα άρθρα απο τον χρήστη Θανάση αλλα και άπο άλλα μέλη!!Τα λόγια για την Κρακοβία ειναι περιττά ,δεν υπαρχουν λόγια για να την περιγράψει κανείς.Ειναι σαν να βγήκε απο παραμύθι.Θα ήθελα να κανω όμως και μερικες ερωτήσεις.Απο τι είδα τα εισητήρια είναι λιγάκι ακριβά σχετικα για 2 άτομα(μιας και εχω σκοπο να παω με μια ξαδερφη μου,στην Πολωνία),και έτσι θέτω το εξής ερώτημα:Που μπορώ να βρω φθηνά εισιτήρια?Η εταιρια μπορει να ειναι οποιαδηποτε αλλα εχω ακουσει οτι καλυτερη ειναι η LOT ,οπότε εαν μπορείτε να με πειτε κανενα site που να έχει φθηνα εισιτήρια θα σας ήμουν ευγνώμων.Επίσης ο προσανατολισμός στην Κροκάβια ειναι εύκολος?Να σημειώσω οτι δεν ξερω πολωνικά,ξερω αγγλικα και ελληνικα που πιστευω να μπορω να συννενοηθώ .Μπορείτε να μου προτείνεται κανεναν καλο οδηγό που μπορω να αγοράσω σχετικα για τα αξιοθεατα της Κρακοβια?Τα μέρη που θέλω να επισκεφτω είναι:
Ζακοπανε,Τα Όρη Τατρα,Αουσβιτς,το αλατορυχειο Βιελιτσκα,το κάστρο Βαβελ και οτι άλλο βρεθει μπροστά μου
Καλως σας βρήκα και καλη διαμονή να έχω στο site
Ζακοπανε,Τα Όρη Τατρα,Αουσβιτς,το αλατορυχειο Βιελιτσκα,το κάστρο Βαβελ και οτι άλλο βρεθει μπροστά μου
Καλως σας βρήκα και καλη διαμονή να έχω στο site