• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γεια σε όλη την καινούργια πολυταξιδεμένη παρέα

elinikolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ολλανδία
Με λένε Ελίνα και ψάχνωντας πληροφορίες για το νέο μου ταξίδι στο Μιλάνο/ Ρώμη, το οποίο θα πραγματοποιήσω τον Μάρτιο του 2010, βρήκα το καταπληκτικό αυτό site και φυσικά τις καλύτερες πληροφορίες!! :p
Λατρεύω τα ταξίδια και όσο ήμουν "μονή" τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Μετά που έγινα "διπλή" τα πράγματα δυσκόλεψαν, αφού ο σύζυγος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό μου στον ίδιο βαθμό (αν και για λόγους δουλειάς έχει ταξιδέψει περισσότερο από εμένα). Μετά ήρθαν διαδοχικά τα δυο μας λατρεμένα παιδάκια, που ευτυχώς έχουν κληρονομήσει το δικό μου γονίδιο σε σχέση με τα ταξίδια, οπότε και περιοριστήκαμε τα πρώτα χρόνια στο εσωτερικό. ;)Τώρα που μεγαλώσαμε λίγο... (6 και 4 χρονών) είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας οικογενειακή εξόρμηση στην αγαπημενη μου Ιταλία (δις για μένα) και εύχομαι από εδώ και στο εξής, η περιήγησή μας στον κόσμο να μην έχει τελειωμό!:clap: Καλά ταξίδια σε όλους!

getxowoman

Member
Καλως ηρθες!

Μαζεψε μπολικο υλικο απο εδω μεσα και κανε μια καλη ξεναγηση στο συζυγο τωρα που θα πατε Ιταλια, μηπως αλλαξει ιδεες!!!

Καλα ταξιδια!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Καλώς ήρθες,καλά ταξίδια και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.εδω θα βρείς πολλες πληροφορίες αλλά και ιδέες για ταξίδια.καλή αρχη με τα παιδακια σου στο εξωτερικό.

elinikolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ολλανδία
Σ'ευχαριστώ για την πρόταση!!! Το πρόβλημα βέβαια είναι ακριβώς αυτό, από τις πολλές ξεναγήσεις τον "ξεποδαριάζω" και μετά ούτε να ακούσει δεν θέλει για νέες εξορμήσεις. :( Ελπίζω βέβαια η Ρώμη να τον κάνει να αναθεωρήσει λίγο και να σκεφτεί ότι αξίζει το τίμημα! :bleh:

elinikolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ολλανδία
Σ'ευχαριστώ Joela. Απ'ότι βλέπω έχεις και εσύ ένα (τουλάχιστον..) μπουμπουκάκι. Να σου ζήσει και εκτός από καλότυχο και ευτυχισμένο, εύχομαι να είναι και πολυταξιδεμένο!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σ'ευχαριστώ για την πρόταση!!! Το πρόβλημα βέβαια είναι ακριβώς αυτό, από τις πολλές ξεναγήσεις τον "ξεποδαριάζω" και μετά ούτε να ακούσει δεν θέλει για νέες εξορμήσεις. :( Ελπίζω βέβαια η Ρώμη να τον κάνει να αναθεωρήσει λίγο και να σκεφτεί ότι αξίζει το τίμημα! :bleh:
Γι αυτό νάσαι σίγουρη!!Πιστεύω ότι θ΄αναθεωρήσει οπωσδήποτε αρκεί να μην τον τρέχεις σε τίποτε αγορές:haha:και στραβώσει μαζί της!!
Αχ πολύ Ρώμη παίζει τελευταία...πάρα πολύ:clap:,καλά να περάσετε,καλά ταξίδια πάντα!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καταρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ!Χαίρομαι πολύ που τα παιδάκια σου κληρονόμησαν τα δικά σου γονίδια, όσον αφορά στα ταξίδια!όσο για το σύζυγο, νομίζω πως πρέπει να βρεις τα κουμπιά του, δηλαδή κάτι που να τον ξετρελαίνει στα ταξίδια και μόνο γι' αυτό να σε ακολουθεί!Μη τον παίρνεις μονότερμα σε αυτά που τον κουράζουν και τον κάνουν να δυσανασχετεί, γιατί δε θα σου ξανάρθει!Άντε καλή τύχη σου εύχομαι!

varioAthens

Member
Το ότι ο άντρας δεν συμμερίζεται την τρέλα για τα ταξίδια είναι σοβαρός λόγος διαζυγίου...:haha:...σοβαρά τώρα πρέπει να τον εκπαιδεύσεις... τουλάχιστον με τα παιδιά έκανες καλύτερη δουλειά μου φαίνεται!
Καλωσόρισες Ελίνα!!! :)

elinikolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ολλανδία
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα και τις ιδέες! Μετράμε μέρες για το ταξίδι μας στη Ρώμη και μαμά με τέκνα είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, που κοντεύουμε να συνεπάρουμε και τον μπαμπά μας.... Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν μετά την επιστροφή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom