• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σε ολους τους συν-ταξιδιωτες....

jimsag

New Member
Εντοπισα το σαιτ τυχαια ψαχνοντας μερικα πραγματα για ταυλανδη...
Θα μου πειτε ταυλανδη...???
Ναι..., ειμαι σε ενα τρομερο ταξιδιωτικο-εκπαιδευτικο διλημμα:roll:...
Σε ανταλλαγες φοιτητων ιατρικης, μεσα στις διαφορες χωρες βρεθηκε η ταυλανδη ....αλλα και η βραζιλια
ε.., λεω και εγω: Ισπανια εχω παει, αγγλια καποια στιγμη θα παω(ελπιζω)... αλλα εκει ... που θελεις αρκετο καιρο (θα ειμαι τουλαχιστον 1 μηνα-καλοκαιρι)για να τις ζησεις και καποιον να σε γυρναει για να δεις την πραγματικη ζωη(θα ειμαι με φοιτητη απο εκει),δεν ειναι και τοσο ευκολο να το βρεις σε τετοιους προορισμους...
Εξου λοιπον και η αναζητηση περι ταυλανδης...
Ψαχνοντας λιγο καταλαβα οτι το καλοκαιρι στην θα φαω πολυ βροχη...
Εξου και το διλημμα:roll:... :να φαω πολυ νερο κολυμπωντας στη Βραζιλια ή περπατώντας στη Μπανγκοκ...?
Τι κανουμε τωρα .... μεγαλο ερωτημα.... και δυσκολο για καποιον τρομερα αναποφασιστο (σε τετοια θεματα..)
Απλα ταξιδευουμε θα μου πειτε.... ταξιδιωτες ειμαστε αλλωστε...

Γεια σας και παλι....!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κατ αρχήν καλώς ήρθες!!

Δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω να επιλέξεις, γιατί κι εγώ στη θέση σου το ίδιο δίλημμα θα είχα:haha:
Δεν έχω πάει σε καμμία από τις δύο χώρες αλλά νομίζω όποια και να διαλέξεις θα περάσεις υπέροχα (κρίνοντας από προσωπική εμπειρία ανταλλαγής φοιτητών!) Πάντως με μια πρόχειρη σκέψη, από Ταϋλάνδη πετάγεσαι εύκολα εκεί τριγύρω και σε άλλες περιοχές ενώ τη Βραζιλία την βλέπω λίγο πιο αποκομμένη;) Τώρα για τον καιρό δεν ξέρω..

Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και να περάσεις τέλεια!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες και απο μενα!
να πω την αληθεια το ερωτημα σου με προβληματησε............χχαχαχα!πλακα κανω!
εγω θα προτιμουσα βραζιλια αν ημουν στην θεση σου απλα και μονο γιατι ετοιμαζομαι για ενα 2μηνο εκει οποτε και το εχω πιο ψημενο στο μυαλο μου!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Καλωσόρισες και απο μένα.. Εγώ πάλι επειδή έχω πάει Ταυλάνδη και μάλιστα καλοκαίρι θα προτιμούσα Ταυλάνδη. Εντάξει βρέχει αλλά όχι συνεχώς και εξάλλου έχει πολύ ζέστη. Άσε που η ποιότητα των ανθρώπων είναι εντελώς διαφορετική από των Βραζιλιάνων και φυσικά δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα και πουθενά...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες!Από Ταυλάνδη ξέρω...τέλη Ιουνίου όταν είχα πάει πριν λίγα χρόνια,θυμάμαι την πολύ ζέστη με έντονη υγρασία,όσο για βροχές δεν μέ πέτυχαν καθόλου,από Βραζιλία δεν ξέρω να σου πώ...αλλά σίγουρα απ'αυτά που ακούω και διαβάζω πολύ θάθελα να πάω!!
Οπότε καταλαβαίνω το δίλλημα σου,ό,τι και ν'αποφασίσεις σίγουρα θα περάσεις καλά!
Καλά ταξίδια νάχεις πάντα!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλώς ήρθες...είμαι η πλέον αναρμόδια, μια και δεν έχω πάει σε καμία από τις δύο χώρες, αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει ψηφίζω ταυλάνδη σαφώς για το εξωτικό του μέρους, τους ανθρώπους και την τόσο διαφορετική κουλτούρα...

βέβαια από εκεί κ πέρα δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να κοιτάξεις και το πανεπιστήμιο, δηλ, ποιο είναι καλύτερο κ.τ.λ.

ότι και να αποφασίσεις σε θεωρώ πολύ τυχερή και σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά, όπου και να πας...

Zeta

Member
Έχω πάει στη Βραζιλία και μπορώ να σου πώ ότι είναι πραγματικά πολύ όμορφα!!! δεν έχω όμως άποψη για την Ταυλάνδη γιατί δεν έχω πάει.
Από πλευρά ασφάλειας θα έλεγα ότι μάλλον είναι πιο ασφαλής η Ταυλάνδη και αυτό είναι σίγουρα ένα από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν και θα καθορίσουν την απόφασή σου.
Όπου όμως και να αποφασίσεις να πας, καλά να περάσεις.

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!
Δε γίνεται να πας και στα 2 ε; :D Εγώ δεν έχω πάει ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, αλλά μάλλον Βραζιλία θα προτιμούσα! Σίγουρα όμως θα είναι υπέροχα όπου και να πας!!! τυχερέ!!! :clap:

jimsag

New Member
αλλα απο την αλλη...
Θα πρεπει να ειμαι καθε μερα στο νοσοκομειο, δηλαδη να ζω μελιγα λογια οπως και οι ντοπιοι...
ο μονος χρονος που θα εχω θα ειναι τα Σ/Κ και αν καθησω μετα
Γι αυτο δεν ξερω αξιζει πχ ταυλανδη(κυκλοφοριακο,πολυ ζεστη ,βροχη) ισως η βραζιλια ειανι καλυτερη...αλλα μηπως να σκεφτω και Ισπανια....
ουφ !!!!
ακου προβληματα που εχει ο κοσμος....
Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια...
Καλα Ταξιδια!!!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τι υπεροχο διλημμα κι αυτο!
Εχοντας γυρισει πριν απο λιγες μερες απο δευτερο ταξιδι στην Ταυλανδη και εχοντας τη Βραζιλια συνεχεια στο μυαλο για επομενο ταξιδι δεν ξερω τι θα διαλεγα..Μαλλον τη Βραζιλια για τον ιδιο λογο που αναφερει και ο Earth Citizen.
Οτι κι αν αποφασισεις ευχομαι το καλυτερο :)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Βραζιλιάνες vs Ταϊλανδέζες: 4-0

Άρα Βραζιλία.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Η πληροφορία του fitziano ίσως σε βοηθήσει...είναι και αυτό ένα κριτήριο!Βρε δε πας Ισπανία; Εδώ κοντά...Ευρώπη...αφού θα δουλεύεις κιόλας; Που να τρέχεις σε Βραζιλίες και Ταυλάνδες...πως θα συγκεντρώνεσαι στη δουλειά!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom