Action
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Ωραία λοιπόν, αφού γνωρίζεις τι θέλεις και που να πας, από το ταξιδιωτικό οδηγό ξεχώρισε αυτές τις περιοχές και μετέφρασέ τες με ένα καλό λεξικό. Δε ξέρω πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις για να να διαθέσεις σε κάτι τέτοιο, όμως ο ταξιδιωτικός οδηγός του LP για το Περού είναι καλός και θα σε βοηθήσει πολύ - στο λέω γιατί τον έχω. Συν όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που όπως βλέπω σου δίνουν θα έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έχεις χρόνο πάντως, λίγο να ασχοληθείς χρειάζεται!Σε ευχαριστώ πολυ! Έχω παρει ενα οδηγό αλλά είναι απ τη σειρα explorer,και δε με τρελαινουν.Ήθελα lonely planet αλλά υπάρχει μονο στα αγγλικά.Εντάξει το χουμε λίγο το αγγλικό ,αλλά θα χάσω πολλά απ αυτά που θα περιγράφει.Έχω κανει κι ενα πρωτο σχεδιο της διαδρομής και ψαχνομαι να το καλυτερεψω,ώστε να μοιραστούν οι λιγες μέρες σωστα.Ακόμα και στην πρεσβεία του Περού στην Ελλάδα πήρα τηλ για να ρωτησω αν χρειαζομαι βιζα,και επιασα κουβέντα με την ευγενική ομολογουμένως υπάλληλο η οποία είναι περουβιανή,και μου είπε διάφορα..
Σε ζηλεύω η αλήθεια είναι! Να το ευχαριστηθείς!