• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γεια σας..!

jovanna x

New Member
Γεια σας...! καλο καλοκαιρι σε ολους!!:) Θα ήθελα να κανω ενα ταξιδι με τις φιλες μου σε καποιο προορισμο οπου υπάρχει πολλή διασκέδαση, ρυθμός, σαλσα κτλ..Είμαστε 18!! Που μου προτείνετε? Σκεφτόμαστε για κούβα αλλα ακούσαμε πολύ καλα λόγια και για τα νισιά μπόρα μπόρα και για τη ταιλάνδη..!

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Kουβα,Ταυλανδη ή Μπορα Μπορα;

Τρεις τελειως διαφορετικοι προορισμοι..
Εγω απο τα λιγα που ειπες καταλαβαινω.. Κουβα..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας...! καλο καλοκαιρι σε ολους!!:) Θα ήθελα να κανω ενα ταξιδι με τις φιλες μου σε καποιο προορισμο οπου υπάρχει πολλή διασκέδαση, ρυθμός, σαλσα κτλ..Είμαστε 18!! Που μου προτείνετε? Σκεφτόμαστε για κούβα αλλα ακούσαμε πολύ καλα λόγια και για τα νισιά μπόρα μπόρα και για τη ταιλάνδη..!
Έχετε υπόψη σας πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στα μέρη που αναφέρετε, έτσι?

jovanna x

New Member
ναι φυσικα..οι τιμες για ενα οργανωμενο ταξίδι κυμαίνονται γύρω στα 2000 ευρώ το άτομο..συν αυτά που θα χρειαστείς για καθημερινές συναλλαγές..σύνολο 3000 ευρώ το άτομο...

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
ναι φυσικα..οι τιμες για ενα οργανωμενο ταξίδι κυμαίνονται γύρω στα 2000 ευρώ το άτομο..συν αυτά που θα χρειαστείς για καθημερινές συναλλαγές..σύνολο 3000 ευρώ το άτομο...
Μην ορκιζεσαι για Μπορα Μπορα :D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom