• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γεια σας!

vvitos

Member
Γεια σας παιδιά! Ωραίο το site, πολύ καλή προσπάθεια!! Είμαι φωτογράφος και η αλήθεια είναι ότι σας βρήκα τυχαία σήμερα...Στο προσωπικό μου site εδώ και 2 μήνες έχω ενεργοποιήση το προσωπικό μου blog, χρησιμοποιώντας τον τίτλο travelstories! οπότε φανταστείτε την έκπληξη μου να βρίσκω ένα ολόκληρο forum με ανθρώπους της ίδιας φιλοσοφίας!!!
(ελπίζω να με πιστεύεται έτσι?)...
Είμαι απο Θεσσαλονίκη και ταξιδεύω τέλη Απριλίου για Βαρκελώνη!!!
Σίγουρα θα διαβάσω τα άρθρα των φίλων και ίσως ζητήσω και tips!
Είστε ευσπρόδεκτοι στο site μου www.vaiosvitos.gr!!
Να είστε όλοι καλά!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες στη παρεα μας :welcome: καλη παραμονη στο φορουμ εχεις και ενα αλλο καταπληκτικο αδελφακι...και απορω που χαζευει τοση ωρα και δεν σε εχει καλοσωρησει :bleh::bleh:

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
καλως ηλθες, καλα ταξιδια και καλα ''κλικ''!:welcome:

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες vivito!
Φαντάσου και σε μάς που αρέσει η φωτογραφία τι χαρά να έχουμε έναν επαγγελματία στη παρέα!
Καλά ταξίδια!!!

ph2

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλώς ήρθες και από εμένα.Πολύ ωραίο το site σου.Εδώ σίγουρα θα βρεις ότι ζητάς.Αν θες μπες να δεις και το δικό μου www.travelab.gr:clap:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Kαλως ηρθες, απο μια γρηγορη ματια η δουλεια σου φαινεται αξιολογη

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ηρθες...χαρα μας να καλωσοριζουμε βορειοελλαδιτες στην παρεα μας...

κ εγω με μια γρηγορη ματια συνηγορω με τη λυδα...ομορφες κ ταξιδιαρικες φωτογραφιες...

καλα ταξιδια με πολλες πολλες φωτογραφιες σου ευχομαι

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
καλωσόρισες !! καλή περιήγηση στη μαγεία των ταξιδιωτικών εντυπώσεων...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες και καλά ταξίδια, καλοφτιαγμένο το site σου, πολύ ωραία δουλειά! Οι φωτογραφίες σου super!

spor_os

Administrator
:welcome2:
Μπορείς να βάλεις τις ιστορίες σου στο αντίστοιχο κομμάτι του φόρουμ ώστε όλα τα μέλη του να τις διαβάσουν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατ'αρχήν ένα καλώς ήρθες στο νέο μέλος που ξεκίνησε το topic.

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον τίτλο "travelstories" στο σάιτ σου, καθώς μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να δημιουργηθεί θέμα "εκμετάλλευσης" του κατοχυρωμένου ονόματος του TravelStories. Δε νομίζω ότι υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από σένα, εξάλλου αυτό φαίνεται και από το ότι το έγραψες εδώ, ωστόσο καλό θα ήταν να το δεις.

Επίσης, όταν κάποιος μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα φόρουμ και γράφει για το δικό του σάιτ, και μόνο από "ευγένεια" θα μπορούσε να βάλει και ένα αντίστοιχο λινκ προς το εδώ σάιτ στο δικό του. Καθότι δεν τίθεται ζήτημα ανταγωνισμού, το θέμα σου δε διαγράφηκε, ωστόσο νομίζω ότι το παραπάνω αίτημα/παράκληση είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε αφού με το ποστ σου επιζητάς να πάρεις σημαντική επισκεψιμότητα στο δικό σου σάιτ (και καλά κάνεις), γιατί λοιπόν να μην το ανταποδώσεις κι'εσύ;

:)

vvitos

Member
καταρχην ευχαριστώ για το καλοσώρισμα...
σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι προσπαθώ να κλέψω "επισκεψιμότητα"...η επισκεψιμότητα δεν με ενδιαφέρει και δεν έχει να κάνει με την δουλειά μου...αν είμουν ανταγωνιστής άλλωστε και μάλιστα του χείριστου είδους θα λειτουργούσα ίσως υπογείως (μπλιαχ μακριά από μένα τέτοια πράγματα)
απλά το όλο θέμα τόσο με το σχόλιο που έκανα όσο και με την παράθεση του site έγινε για να μην θεωρηθεί αργότερα από κάποιον προσπάθεια αντιγραφής..από την αρχή ξεκαθάρισα την θέση μου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...σε περίπτωση που βέβαια οι διαχειριστές έχουν κάποια αντίθετη άποψη παρακαλώ να κάνουν edit όπου νομίζουν.
το blog μου είναι blog...στο οποίο δεν υπάρχουν μέλη και διαχείρηση κοινότητας...είναι ένα portfolio απόψεων (συγκεκριμένα ταξιδιωτικών εμπειριών) όπως και το photobook μου portfolio φωτογραφιών..η δε δημιουργία του ήταν η απάντηση σε φίλους και γνωστούς για πληροφορίες σχετικά με το που θα πάνε και πως!και η γνωστοποίηση του εδώ είναι γιατί νομίζω είναι της ίδιας φιλοσοφίας και όχι ανταγωνιστικής φιλοσοφίας.
Από την μέρα που βρήκα το site αυτό προφορικά και μέσω internet έχω γνωστοποιήσει την ύπαρξη του σε όσους γνωρίζω (δεν μπορώ φυσικά να το αποδείξω αλλά ελπίζω να με πιστεύεται.) γιατί πιστεύω ότι είναι χρηστικό πολύ. Και φυσικά στο επόμενο άρθρο μου στο blog μου για την Βαρκελώνη νομίζω πως θα υπάρξει ρητή αναφορά στο site όπως γίνεται και στα άλλα άρθρα μου για άλλα site (πχ. στο άρθρο μου για την Ρώμη το www.booking.com). Άλλωστε είναι κάτι που θα γινόταν και χωρίς καμία συζήτηση γύρω από το θέμα.
Η σελίδα μου κατά βάση είναι φωτογραφική (τουλάχιστον εγώ θεωρώ). Είχα ένα προβληματισμό σχετικά με την ύπαρξη του blog και αν θα έβαζα λινκ σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ή θα τα τοποθετούσα στα άρθρα μέσα. Η απόφαση μου ήταν να μπουν στα άρθρα για διάφορους λόγους.
Όσο δε για το Travel Stories νομίζω ότι δεν "εκμεταλλεύομαι" καμιά ιδέα, κανένα λογότυπο χρησιμοποιώντας δύο λέξεις που ανήκουν σε μια παγκόσμια γλώσσα. Με αυτήν την φιλοσοφία δεν θα επρεπε να χρησιμοποιώ και τους όρους Photo Book ή Gallery...(έκανα edit στον τιτλο στην μπάρα σε VV blog Travel Stories για αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων)
χαίρομαι για το ποστ σου γιατί ήθελα να ξεκαθαριστούν όποιες φυσιολογικές παρατηρήσεις γιατί στην εποχή που ζούμε υπάρχει και αρκετή δυσπιστία...
και η αλήθεια στην αρχή είναι ότι μου προκάλεσε έκπληξη που δεν έθιξε κανείς τέτοια θέματα.
Αν δεν σε κάλυψα μου λες...
απλά να επισημάνω τον φιλικό και ειλικρινή τόνο μου την ώρα που τα γράφω γιατί ορισμένες φορές κάτι τέτοιο δεν μπορεί να φανεί στον γραπτό λογο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom