27 Δεκεμβρίου 2009 #1 S Stef@nos New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Γεια σας! Ειναι ομορφα να ταξιδευεις...
27 Δεκεμβρίου 2009 #2 R romantic woman Member Μηνύματα 2.510 Likes 3.280 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ καλώς τον Στέφανο!Βεβαίως και είναι όμορφα να ταξιδεύεις!και να μοιραζόμαστε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες! Καλά ταξίδια λοιπόν και καλή χρονιά!
καλώς τον Στέφανο!Βεβαίως και είναι όμορφα να ταξιδεύεις!και να μοιραζόμαστε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες! Καλά ταξίδια λοιπόν και καλή χρονιά!
27 Δεκεμβρίου 2009 #3 sophia_det Member Μηνύματα 213 Likes 225 Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία Γειά σου, καλως ήρθες. Και γω καινούρια είμαι, αλλά ήδη έχω βρει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Καλή πλοήγηση.
Γειά σου, καλως ήρθες. Και γω καινούρια είμαι, αλλά ήδη έχω βρει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Καλή πλοήγηση.
27 Δεκεμβρίου 2009 #4 varioAthens Member Μηνύματα 6.103 Likes 10.793 Συμφωνούμε μαζί σου, φυσικά! Φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε που έχεις πάει! Καλωσόρισες Stef@nos!!! :xmas_smile:
Συμφωνούμε μαζί σου, φυσικά! Φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε που έχεις πάει! Καλωσόρισες Stef@nos!!! :xmas_smile:
27 Δεκεμβρίου 2009 #5 dik-7 Member Μηνύματα 1.530 Likes 2.143 Επόμενο Ταξίδι Θα δειξει! Ταξίδι-Όνειρο Νησια μπορα μπορα Καλώς όρισες και από εμένα. Πες μας κάτι περισσότερο για τα ταξίδια σου
27 Δεκεμβρίου 2009 #6 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 Καλώς ήρθες Στέφανε, καλά ταξίδια! Και πολύχρονος!
27 Δεκεμβρίου 2009 #7 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 Bienvenido και χρονια πολλα για τη γιορτη σου! Καλα ταξιδια!
28 Δεκεμβρίου 2009 #8 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου Στέφανε!Καλώς ήρθες!Φυσικά και είναι όμορφα να ταξιδεύεις...Εδώ που γράφτηκες θα το επιβεβαιώνεις αυτό κάθε μέρα!
Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου Στέφανε!Καλώς ήρθες!Φυσικά και είναι όμορφα να ταξιδεύεις...Εδώ που γράφτηκες θα το επιβεβαιώνεις αυτό κάθε μέρα!